Ez a weboldal a felhasználói élményt javító cookiekat használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. További információ: /adatvedelmi_nyilatkozat_3

Termékek Menü

4x4 dolog a nyári bakancslistámról

Összeszedtem 4 témakörben 4 dolgot, ami nem hiányozhat idén nyáron a bakancslistámról. 

Összeszedtem 4 témakörben 4 dolgot, ami nem hiányozhat idén nyáron a bakancslistámról. Egy korábbi nyári bakancslistámat végig nézve rájöttem,  hogy még mindig elég sok olyan dolog van, amit jó lenne kipróbálni, illetve van egy csomó olyasmi, amit minden nyáron jó újra elővenni.  

Nyár végén beszámolok majd, hogy melyik ponttal hogyan haladtam és mire jutottam. 

A zenzero.hu háza táján

Kezdjük a legfontosabbal, ami miatt feltételezem, hogy ezt a blogot olvasod. :) Bár nyáron viszonylag korlátozott az időm, amit a bohémságokra tudok áldozni, elég nagy tervekkel indulok neki a legforróbb hónapoknak. 

1. Befejezni egy nagyon régóta húzódó projektet. 

2. Sok-sok-sok egyedi ékszert gyártani és ehhez új ásványkombinációkat kitalálni. 

3. Hatalmas nyári vásárt rendezni. 

4. Minden héten legalább 1 videót készíteni + minden egyes napon posztolni a Facebookon és Instagramon. 

 

Budapesten

Már több mint 20 éve itt lakom ebben a városban, de még mindig lenyűgöz, amikor végig megyek a rakparton. Imádom ezt a várost, és szeretek turistaként viselkedni itt. Budapesti élmény-inspirációért itt is körül tudsz nézni: http://agifoz.blogspot.hu/search/label/Budapest

1. Rájöttem, hogy már minden egyes BKV eszközzel utaztam, egyetlen egyet kivéve. Ez pedig a fogaskerekű. Idén ezt is ki kell pipálni!

2. Elég sok strandot végig jártunk már a városban, de még mindig akad néhány fürdő, ahol nem csobbantam. El szeretnék jutni egy olyan fürdőbe is idén, ahol még nem jártam.

3. Tavaly egyszerűen imádtuk a lezárt Szabadság-hidat. Idén 4 hétvégénk lesz, hogy lófráljunk rajta.

4. Szeretnék elmenni egy szabad ég alatt tartott koncertre és utána hosszan sétálni hazafelé az éjszakában.

 

A Balaton környékén

Elég alaposan bejártuk az utóbbi években a Balaton északi partját, de úgy érzem a tó és környéke idénre is tartogat majd új élményeket. Egyébként a már feltérképezett 33 kedvenc Balaton-környéki helyemet itt találod: http://agifoz.blogspot.hu/2016/08/32-kedvenc-helyunk-balaton-eszaki.html

1. Rengeteg szuper új étterem nyílik minden évben a tó körül. Idén is találnunk kell egy újat!

2. Szeretnék egy olyan napot, amikor csak strandolunk reggeltől lehetőleg késő estig, sötétedésig.

3. Remélem idén is találunk egy várat vagy kilátót, ahol még nem jártunk és túrázunk egy alaposat, egy olyan napon, amikor nincs túl meleg.  

4. Bár ezt annyira nem kell kérni, hiszen évről évre részünk van benne, de szeretnék biztonságos helyről végig nézni egy vihart, ahogy lecsap a tóra.

 

Kaja fronton

Nem tagadom, elég komolyan rá vagyok kattanva az evésre és mindenre, ami ehhez kötődik.

1. Idén nyáron szeretnék valami olyat megkóstolni, amit még soha korábban nem ettem. Ez nem lesz könnyű, mert elég sok mindent kóstoltam már életemben.

2. Szeretnék tartani egy olyan napot, amikor csak és kizárólag gyümölcsöt és zöldséget eszek. Kíváncsi vagyok, képes leszek-e rá.

3. Grillezni idén is kötelező lesz! Nagy kedvenc a nyílt tűzön való sütögetés, minden évben új ötletek és receptek után kutatok. Valami izgalmas idénre is biztosan akad majd.

4. Szeretnék egy hétig a nagymamám régi szakácskönyvéből főzni, egészen hagyományos, régimódi ételeket, pont úgy, ahogy azt a gyerekkori nyarakon megélhettem.

 

Kíváncsi vagyok ti szoktatok-e bakancslistát írni! Ha igen, mi szerepel rajta?

Tartalomhoz tartozó címkék: hír