Ez a weboldal a felhasználói élményt javító cookiekat használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. További információ: /adatvedelmi_nyilatkozat_3

Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

A 7 csakra kövei

Az 1.  gyökér vagy gyökértámasz csakra színei: vörös, barna, szüke vagy fekete. A hozzá tartozó kristályok: gránát, rubin, piros jáspis, hematit, fekete obszidián, fekete turmalin, füstkvarc.

A 2. szakrális csakra színei: narancs, kékeszöld vagy ezüst. Ásványai: narancssárga kalcit, karneol, türkíz.

A 3. csakra a napfonat, amelynek színe a sárga. Ide tartoznak a citrin, sárga jáspis, arany kalcit, borostyán, tigrisszem. 

A 4. csakra a szívcsakra, amelynek színe a rózsaszín és a zöld lehet. Ásványai: aventurin, zöld jáde, malachit, rózsakvarc, zöld és rózsaszín turmalin, smaragd.

Az 5. csakra a torok területe, amelynek színe az égkék vagy világos kék. Kövei: szodalit, kék kalcedon, kianit, angelit, kék türkiz, akvamarin.

A 6. csakra a harmadik szem, amelyet az indigó, a sötétkék vagy a lilás, szürkés kék jelképez. Az ide tartozó ásványok: lapis lazuli, szugilit, kék türkiz.

A 7. csakra a koronacsakra, amelyet a lila szín képvisel. A korona kövei a lila és a ezüstös fehérbe hajló kövek, főként az ametiszt, illetve a csaroit, hegyikristály és szelenit. 

Tartalomhoz tartozó címkék: címkék