Ez a weboldal a felhasználói élményt javító cookiekat használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. További információ: /adatvedelmi_nyilatkozat_3

Termékek Menü

A föld jegyűek ajándéklistája

2013. 12. 10. 00:00:00

 

A föld jegyre legjellemzőbb, hogy "két lábbal állnak a földön". Nyugodtak, ragaszkodók és kitartóak. A természetes alapanyagok, a míves, ámde letisztult formák az övéké. Szeretik, ha finom dolgok veszik őket körül és számukra igazán nagy érzelmi értéke lehet egy jól megválasztott ajándéknak. 

Néhány aprósággal most segíteni szeretnénk a választást. Ezek közül az ajándékok közül válassz, ha Bikának, Szűznek vagy Baknak kell meglepetést szerezned:

 

Futártáska - kicsi: Egy táska, amibe minden belefér! Hordhatod keresztben átvetve és vállra akasztva is. Sok zippzáras zsebével minden fontos dolgot elrejt. Natúr, világosbarna színe egyszerűen minden ruhadarabhoz passzol. 

Achát karkötő csavart kövekből fűzve: Egyszerűségében nagyszerű kiegészítő a mindennapokra. Simogatóan, lágy, igazi föld színekkel remek kiegészítője a natúr színű ruhatárnak. 

Csillogó üveggyöngyös fülbevaló: apró kiegészítő a hétköznapokra, ami finoman csillog a füledben és odavonzza a tekintet. 

Amulett achát kövekkel töltve: Az achát stabilizáló és erősítő hatással bír. Rendkívüli módon felerősíti a föld jegyűek biztonságra törekvési szándékait. 

Falevél mintájú medál: Egy csipet természet, amelyet magaddal hordhatsz a nagyváros forgatagában is. A föld jegyűek számára a természetesség érzetének fokozására is szolgál. 

Övszerű bőr karkötő: A valódi bőr is a természet közelségét hangsúlyozza. Egyszerű, sallangoktól mentes, mégis meghökkentő megoldása tökéletes föld jellegű karkötővé teszi. 

Indás hajcsat: Hosszú hajúaknak ideális ajándék. Egy mívesen megmunkált hajcsat minden hajkoronának dísze lehet, de segít megzabolázni a tincseket is. 

 

 < < < < <  < < < < <  < < < < <  < < < < <

Ha tetszett a blogbejegyzés és szeretnél értesülni újdonságainkról, akcióinkról,

iratkozz fel hírlevelünkre itt az oldalsávban!

Hírlevél olvasóknak az első szállítás ingyenes!

 < < < < <  < < < < <  < < < < <  < < < < <