Ez a weboldal a felhasználói élményt javító cookiekat használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. További információ: /adatvedelmi_nyilatkozat_3

Termékek Menü

A szoknya jó!

A szoknya jó!

A hosszú szoknya pedig főleg jó!

Egyszer azt olvastam, hogy amikor nadrágot hordunk, mi nők, elzárjuk magukat a földanyától, a természet energiáitól. A nadrág kényelmes, sőt télen még jó meleg is. De egy szoknyában leszek csak igazán nő.

Örülök, hogy újra divatos a hosszú, földet söprő szoknya. Amikor kislány voltam, mindig arra vágytam, hogy úgy vonulhassak, két ujjal felcsippentett szegéllyel, mint a királykisasszonyok. Persze nem volt túl kényelmes egy ilyen ruhadarab, fára mászni meg rohangálni meg focizni a fiúkkal.

De amikor forróság van, újra előveszem a hercegnős énemet. És mindig megállapítom, hogy a hosszú szoknya igenis kényelmes. Ha szellős, vékony anyagból van, nem melegít. Viszont ápol és eltakar. De azért szépen meg is mutatja a vonalakat. Nyugodtan le lehet benne ülni, nem fog kilátszani, aminek nem kellene. És imádok új járni, hogy minden lépésnél végigsimítja a lábamat. Megváltozik az ember lányának testtartása, az egész tudata. Néha egyszerűen elég ennyi, hogy nőnek érezzem magam.

Te hordasz szoknyát? Legalább nyáron?

 

Ha pedig van kedved egy kis kihíváshoz: Egy hétig minden nap viselj szoknyát!

És figyeld magad: Másképpen indulsz el otthonról? Másképpen jársz? Másképpen viselkedsz? Másképpen érzed magad a bőrödben?

 

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Tetszett? Egyetértesz? Vitatkoznál? 

Szólj hozzá a témához Facebook oldalunkon!

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Tartalomhoz tartozó címkék: hír trend divat