Ez a weboldal a felhasználói élményt javító cookiekat használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. További információ: /adatvedelmi_nyilatkozat_3

Termékek Menü

Adventi nyereményjáték - szóvadászatra fel!

A zenzero.hu adventi nyereményjátéka – szóvadászatra fel!

A játék menete:

1. Minden nap elrejtünk egy szót valamelyik termék képei között. A szót mindig a mézeskalács figura kis tábláján találod, ott, ahol most a kérdőjelek szerepelnek. 

Ha megtalálod a szót, írd be az űrlapra.

Minden nap másik szót rejtünk el, nevezni csak az adott nap szavával lehet az űrlapon keresztül.

2. Ne felejtsd el megadni az e-mail címed, amelyet kizárólag a nyertesek értesítésére használunk. Az e-mail cím megadása nem jelent feliratkozást a hírlevélre, sem regisztrációt a vásárláshoz.

3. December 1. és 24. között minden héten, hétfő reggel kisorsolunk az előző héten beküldött helyes válaszok megadói közül valakit, aki meglepetés ajándékot kap tőlünk. Mindenki részt vesz a játékban, aki az adott héten hétfőtől hétfőig legalább egy helyes választ beküldött az űrlapon keresztül. 

December 24-én pedig az összes, egész hónapban beküldött válasz küldői között sorsolunk egy nagy ékszerbőröndöt. Mindenki részt vesz a játékban, aki december 1. és 24. között legalább egy helyes választ beküldött az űrlapon keresztül. 

A nyereményeket futárral szállítjuk házhoz.

4. Figyeld a zenzero.hu Facebook oldalát, ahol minden nap apró kis segítségekkel tesszük könnyebbé az adventi szóvadászatot. 

5. A játékban való részvételhez katt ide, az űrlapra: http://www.zenzero.hu/adventi_nyeremenyjatek_77

 

Tartalomhoz tartozó címkék: hír akció