Ez a weboldal a felhasználói élményt javító cookiekat használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. További információ: /adatvedelmi_nyilatkozat_3

Termékek Menü

Ajándékcsomag nőknek ásványokkal

Nők számára állítottunk össze olyan ajándékcsomagokat, amelyekből sugárzik a tisztelet, a szeretet és az ajándékozó gondoskodása. Természetesen akár magad is meglepheted egy ilyen szépséges ajándékcsomaggal, de alapvetően azokra gondoltunk itt, akik nehezen döntenek, akik számára kihívás megtalálni a tökéletes ajándékot.

 

 

Rózsás szépség ásványos ajándékcsomag rózsakvarccal

 

Mindenki ismeri azt a nőt, aki kívül-belül gyönyörű, mindig kedves és mindig van egy mosolya számodra. Ha szeretnéd meglepni egy igazán különleges ajándékcsomaggal, a legjobb helyen jársz. 

 

A rózsakvarcról úgy tartják, hogy a szeretet és szerelem megtartásának köve. Bájos árnyalatával könnyedén elvarázsol, gyengéd fénye, finom látványvilága a szemnek is igazi kényeztetés. 

 

Válaszd ezt az ajándékcsomagot, ha olyasvalakinek keresel csomagot, aki mindig gondoskodó szeretettel veszi körül a hozzá közel állókat és szeretnéd számára kifejezni nagyra becsülésed. 

 

 

Vibráló energiák ásványos ajándékcsomag hegyikristállyal

 

Nagy tisztelet övezi az olyan nőt, aki mindig tele van energiával, akiről tudod, hogy képes hegyeket megmozgatni, ha úgy igazán akar valamit. 

A hegyikristályról úgy tartják, hogy feltölt energiával, segít a célodra fókuszálni és folyamatosan motivál. 

 

Válaszd ezt az ajándékcsomagot, ha olyasvalakinek keresel meglepetést, aki látszólag fáradhatatlan a mindennapokban, de néha még neki is szüksége lehet egy pici plusz energia löketre. 

 

 

Lágy nőiesség ásványos ajándékcsomag amazonittal

Szerencsére mindig vannak olyan hölgyek, akinek mindig van egy kedves szava és mindig van egy mosolya számodra. Ő az, aki körül soha sincs konfliktus, aki képes elsimítani a vitákat is. Ha szeretnéd meglepni egy igazán különleges ajándékcsomaggal, a legjobb helyen jársz. 

Az amazonitról úgy tartják, hogy a virágzó nőiesség, a női energiák köve. Kellemes, halvány zöld árnyalatával igazi kényeztetés a szemnek és színe nyugalmat sugall a legstresszesebb helyzetekben is.

Válaszd ezt az ajándékcsomagot, ha olyasvalakinek keresel meglepetést, aki harmóniát teremt az életedben és szeretnéd kifejezni felé a megbecsülésedet. 

 

 

Flamingó tánca ásványos ajándékcsomag

 

Vannak helyzetek, amikor minden csepp vidámságra szükségünk van. Egy nehéz vizsgaidőszak, egy hosszúra nyúló lábadozás vagy egyszerűen csak a mindennapi stressz bárkit lehúzhat a rosszkedv irányába. Ha feldobnád valakinek a napjait és egyébként is tudod, hogy imádja a flamingókat, akkor csapj le erre a csomagra! 

 

Válaszd ezt az ajándékcsomagot, ha olyasvalakinek keresel meglepetést, akit egyszerűen csak szeretnél jókedvre deríteni, feldobnád a napját. Vagy éppen tudod, flamingó-mániás az illető. 

 

 

Apatit, holdkő, onix szett

 

A kívül-belül mindig elegáns nőt szem előtt tartva készült ez az ajándéknak szánt gyönyörűséges szett. Az egészen különleges minőségű felhasznált ásványok kiemelik viselője eleganciáját és kellemes vonalait, kecsességét, kellemét.

A halványan tündöklő, kedvesen odaadó holdkő, a leírhatatlanul kék apatit és a matt felületű, fekete onix együtt igazi varázslatot hoznak létre. A három gömbölyűre csiszolt ásvány egymást tökéletesen kiegészítik színben és hangulatban. 

A holdkőről úgy tartják, hogy itt a Földön kőbe zárva megjeleníti a mindig változó, örökké más arcát mutató, ezért a nőiességet szimbolizáló Holdat. Az apatitról sokan úgy hiszik, hogy a kommunikációs képességeket javítja. Míg az onix egy általános erőt adó, feltöltő kő.

Válaszd ezt a szettet, ha olyasvalakit szeretnél meglepni, aki sokat szerepel emberek között és időről időre megerősítésre van szüksége abban, hogy mindent jól csinál.

 

 

Íme néhány szépséges ötletet videóban is megmutatok:

Tartalomhoz tartozó címkék: hír ásványok