Ez a weboldal a felhasználói élményt javító cookiekat használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. További információ: /adatvedelmi_nyilatkozat_3

Termékek Menü

Ajándékcsomagok pároknak

Szeretnéd kifejezni együvé tarozásotokat valami igazán különlegessel? Az zenzero.hu bohém bizsuk boltjában kifejezetten pároknak szóló ajándékötleteket állítottunk össze. Rendeld meg ezeket a csomagokat és lepd meg vele a párodat és ezzel együtt saját magadat is!

 

 

 

Fekete szívek ajándékcsomag onixszal és hematittal

Ha egy megalkuvást nem ismerő, mindig fejlődni akaró páros tagja vagy és meglepnéd kettőtöket valami izgalmassal vagy esetleg egy különleges ajándékot keresel egy különleges párnak - a legjobb helyen jársz. 

A fekete onixról úgy tartják, hogy az erő köve, amely nem hagyja, hogy feladd a céljaidat. A hematit pedig mellé a vassal teli, Mars istent jelképező kő. Csupa vibráló energia és erő olyan párosoknak, akik nem félnek felvállalni a nehézségeket, de mindig a megoldásokat keresik.  

 

A csomag tartalma:

- Egy színváltós bögre, amelynek pixeles szív formájú mintája a hő hatására átszíneződik.  Egészen más élmény ebből kortyolni a reggeli tejeskávét vagy a nap végén a forró teát. 

- A páros karkötő szett két karkötőt tartalmaz: 8 mm átmérőjű gyöngyökből készült két ugyanolyan karkötő. Fele-fele arányban hematit és onix köveket tartalmaz. 

- Szintén kettő darab szívmedál került a csomagba: egy fényesebb hematit és egy mélyfekete onix. Mindkettőt kiegészítő lánccal szállítjuk, amelyek hossza 45 cm.  

- Minden szépséges fekete darabot gondosan papírba csomagolunk, hogy bírja az utazást, majd az egészet egy díszdobozba tesszük, hogy az ajándékcsomag azonnal átadható legyen. 

 

Válaszd ezt az ajándékcsomagot, ha olyasvalakinek keresel meglepetést, akinek az életében nincs helye az unalomnak, csak az új kalandoknak. 

 

 

Páros karkötő szettek:

 

A páros karkötő szetteket úgy alakítottuk ki, hogy egy férfi karkötőt tartalmaznak és egy vagy két hangulatában, a hangsúlyos követ kiemelve tartalmaznak női karkötőket. Többféle változatban készülnek és egyedi igényeket is figyelembe tudunk venni, csak írd meg bátran a kívánságod.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: hír trend