Ez a weboldal a felhasználói élményt javító cookiekat használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. További információ: /adatvedelmi_nyilatkozat_3

Termékek Menü

Ajándékok egyéniségekre szabva

Csokorba szettünk 15 különböző egyéniséget. Szinte biztosak vagyunk benne, hogy az a személy is szerepel rajta, akinek te szeretnél ajándékot venni. Olvasd végig a listánkat és válaszd ki a megfelelő ajándékot!

 

Valódi ásványmániásoknak

Igen, ismerünk ilyeneket, hiszen éppen egy olyan webshopban jársz, ahol az ékszerek jó része valamilyen ásványt tartalmaz. Nem csak nyomokban. Ha egy valódi ásványmániással van dolgod, akkor az is előfordulhat, hogy megvan a kedvenc köve és már ezer meg egy ékszert is beszerezett ezzel a kristállyal díszítve. Nekik készítettük el a 24 különböző ásványt tartalmazó üvegcsés csomagunkat! Bizony! Huszonnégy különböző színű és összetételű kő várja, hogy egy igazi felfedező végigbogarássza, megismerje őket. Igazi elszánt ásványimádóknak, sőt kis kutatóknak is kiváló ajándék!

 

Kislányoknak

Kislányoknak nem olyan könnyű ékszert ajándékozni, mert nekik pici méretekre van szükségük. E mellett a legtöbb helyen csak mindenféle rajzfilmfigurás műanyagot lehet venni, ami szépen csillog, de nem túl tartós. Ha szeretnél egy 5-9 éves kislánynak ásványos bizsut választani, akkor neked állítottuk össze gyerek méretű szettjeinket hegyikristály, ametiszt és rózsakvarc kövekből. A karkötő és a fülbevalói is kellően kis méretű, a medál pedig szintén nem fogja lehúzni a pici nyakakat.

Ha esetleg nem szeretnél a rózsaszín-lila választékból rendelni, akkor keresd angyalkás fülbevalóinkat vagy éppen „zizi” medáljainkat. Ez utóbbiak például 10 különböző kővel kaphatók.

 

14-17 éves lányoknak

A középsulis lányok legtrendibb kiegészítője idén a kétcsúcsú medál lett. Sok fast fashion boltban műanyagot árulnak, de szerencsére az igényesebbek az ásványokból készülteket választják. A színek közül kiemelkedik az örökös fekete, de a legtöbben mostanában a fehér-szürke márványos mintájú howlitot választják.

Tehát ha valami igazán divatos ajándékot keresel, mindenképpen a kétcsúcsú medálok között válogass. Lázadóknak fekete onixot, bohókás stílusú lányoknak valamilyen nagyon színeset, mondjuk türkinitet, elvágyódóknak, sokat utazóknak zöld aventurint, divatmániásoknak howlitot.

 

Bohém fiatal nőknek

A szabadság újra divatba jött! Azoknak a nőknek, akik szabadon járnak-kelnek a világban az egyedi ékszerek valók. Nézz körül az egyedi, kézműves darabok között és válassz neki valami igazán különlegeset. A kötöttségek elleni lázadás legjobb kifejezésére mi lehetne legjobb, mint egy tollakkal díszített kiegészítő?

 

Trendszettereknek

Igen, léteznek azok a különleges lények is, akiknek egyszerűen a vérükben van a divat, mindig néhány lépéssel a butikok előtt járnak. Ők azok akik, egyszerűen pontosan tudják, hogy mit és hogyan kell ahhoz viselniük, hogy kitűnjenek a tömegből és minden nap úgy nézzenek ki, mintha egy streetstyle fotózás közepéről csöppentek volna a körútra.

Nos, számukra is van egy ötletünk! A csiszolatlan, nyers felületű kövek most éppen dübörgő divatként söpörnek végig az amerikai, ausztrál, francia meg japán blogokon. Ha igazi meglepetést szeretnél szerezni divatmániás barátnődnek, akkor feltétlenül csiszolatlan követ válassz számára!

 

Színes egyéniségeknek

Olyan nők számára, akiket igazán nehéz beskatulyázni, talán a legnehezebb ajándékot választani. Ők képesek időről-időre átalakulni, megváltozni, éppúgy, mint a hangulatuk is.  Úgy gondolom, hogy nekik is adhatsz valami egyszerűt, valami maradandót, mint az áttetsző hegyikristály. De még inkább valami igazán színeset, meglepőt választanék a helyedben, mint amilyenek ezek az élénk színű medálok.

 

Azoknak, akik mindent a szabályok szerint csinálnak

Vannak emberek, akik egyszerűen úgy és akkor érzik jól magukat, ha rend van bennük és körülöttük is. Ők azok, akik betartják, sőt élvezik a szabályok nyújtotta kereteket, a szabályosan elvégzett dolgokban találják meg örömüket.

Számukra tökéletes ajándék lehet egy szigorúan geometrikus forma. Olyan ékszerekre gondolok, amelyekben semmi játékosság nem fedezhető fel, hanem az ember által létrehozott és végtelenségig egyszerűsített formákat értelmezi újra, vagy éppen mutatja meg a maga tökéletességében. Mi lehetne tökéletesebb és egyszerűbb forma, mint a háromszög? Most akár 3 medált tartalmazó csomagban, akár egyesével már 6 különböző ásványból csiszolva rendelhetsz háromszögmedálokat.

 

Titkos bosziknak

Bizonyára ismersz olyan nőket, akik valahogy mindig előre megmondják mi lesz, akik ösztönösen ráéreznek arra mi a gondod, bajod vagy éppen meglepő, de nagyon-nagyon hasznos tanácsokkal tudnak előállni a legfeszültebb élethelyzetekben is. Ők azok, akiket én csak titkos bosziknak, vagy XXI. századi varázslóknak nevezek. Ma már nem varázsigékkel meg titkos főzetekkel bájolnak, hanem a jó ügyek szolgálatában „varázsolnak”, segítenek, sokszor önmaguk erején felül is.

Ha valakinek, hát nekik biztosan szükségük lehet egy mágikus varázspálcára. Bár picit tréfásan neveztük el varázspálca alakúnak ezeket a hosszúkás medálokat, ha jó szándékkal vannak feltöltve, segíthetnek viselőjüknek, hogy mindig emlékezzen céljára és ne térjen le a kiválasztott útról.

 

Mindig zűrös helyzetekbe kerülőknek

Vannak olyan emberek, akik egyszerűen nem tudják megúszni, hogy ne keveredjenek bele mindig valami apró-cseprő kellemetlen kalandba. Általában nem nagy dolgokról van szó, sőt, talán egy más egyéniséggel megáldott személy észre sem venné ezeket a helyzeteket, de őket általában nagyon zavarja is. Talán itt az ideje, hogy meglepd őket egy őrangyallal. Az angyalszárnyas fülbevalóinkat 8 különböző ásvány gyönggyel választhatod.

 

Kreatív kezű, örök alkotóknak

Ha valakinek lételeme az alkotás, az újabb és újabb dolgok létrehozása, akkor nem biztos, hogy egy kész ékszerrel jársz nála a legjobban. Nézz szét inkább dekorációs ragasztószalagjaink között, amelyekkel nemcsak karácsonyi díszcsomagolás készíthető, hanem egész évben rengeteg kreatív projekt során használható fel.

 

A természetet imádóknak

Bár a legtöbb ásványos ékszer értelemszerűen utal a természetre, hiszen mi lehetne természetesebb anyag, mint a föld gyomrából felszínre hozott kő, mégis formájukat sokszor az ember alakítja. Választékunkban éppen ezért helyet kapnak a csiszolatlan, nyers kövek is, mert ez a zenzero igazi szerelme.

Ha pedig megengedjük, hogy az ember alakította kiegészítők is utat találjanak hozzánk – hiszen olyan gyönyörűek – akkor érdemes valami igazán szépségeset választani. Ez az áttört levél formájú fülbevaló például igazi főhajtás a természet őszi szépsége előtt.

 

Spirituális útkeresőknek

Manapság úgy tűnik mindenki keres valamit. És aki megtalálja saját útját, meghallja saját hangját az igencsak szerencsés embernek tűnik. Az ősi Indiából származó csakra-elmélet rendkívül összetett eszmerendszer, amelynek ismerete sokak szerint áldásos hatással van életükre. Ha ilyen típusú nő számára keresel ajándékot, mindenképpen a 7 csakrára utaló ásványokból készített ékszerek közül válassz!

 

Decens üzletasszonyoknak

Ha valakit éjjel-nappal elegáns kosztümökben, élére vasalt nadrágokban és magas sarkú topánokban látsz, annak mindenképpen egy rendkívül elegáns ékszert válassz! Olyasmit, ami kellően letisztult, mégis erőt és energiát sugároz.

A hegyikristály energiát ad, fazettált változatában pedig még gyönyörűen csillog is. Tudtad, hogy az arc közelében a világos színek fiatalosabbá, nyitottabbá teszik a megjelenést?

 

Azoknak, akiknek egyszerűen már túl sok bizsujuk van

Talán meglepő, de sok nő életében eljön ez az állapot is. Egyszerűen túlcsordul a sok ajándékba kapott és megvásárolt kincs. Tele van vele a fürdőszobapultja, az éjjeli szekrény, a titkos fiókot már nem lehet betolni és még a konyhában is akad egy-két karkötő, amit mosogatáshoz levett.

Nos, számukra ideális ajándék lehet egy ékszertartó állvány, amelyen rendszerezve, átláthatóan helyezheti el a kedvenc kiegészítőit. A madárkás fát ábrázoló ékszertartón rengeteg fülbevaló elfér. Így egy helyen, szem előtt tarthatók és minden reggel vagy az esti buliba való készülődéskor át tudja tekinteni az illető, hogy melyiket szeretné ezúttal a fülébe akasztani. Az alsó részen akad hely a karkötőknek és medáloknak is.

 

Azoknak, akik egyáltalán nem hordanak semmilyen ékszert

Ne hidd, hogy egy alapvetően bizsukkal foglalkozó oldalon nekik nem találsz semmilyen meglepetést! Megnézted már színes, indiai kendőink kavalkádját? Szerintünk biztosan találsz közük olyan színösszeállítást a folyamatosan bővülő palettáról, amely idén télen az ő nyaka köré simulva fogja rád emlékeztetni.

 

Nos, tudtál választani? 

Tartalomhoz tartozó címkék: hír trend divat színek