Ez a weboldal a felhasználói élményt javító cookiekat használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. További információ: /adatvedelmi_nyilatkozat_3

Termékek Menü

Ajándékötletek 12-15 éves lányoknak

Talán ez a korosztály az, akinek a legnehezebb ajándékot választani. Nos, én alaposan kikérdeztem őket és a lányokkal közösen összeválogattuk nektek azokat az ajándékokat, aminek a legjobban örülnének.

A bejegyzés végére legörgetve azonnal meg is tudod rendelni az említett termékeket :)

Unikornis!

Ha esetleg még nem vetted észre, tombol az unikornis mánia. Nem csak a tinik körében, de náluk aztán igazán. Nagyjából mindegy, hogy mi, csak unikornisos legyen! Egyrészt már a nálunk is elérhetőek az unikornisos nyakláncok, másrészt ha további ötletre van szükséged, nézd meg ezt a gyűjteményt csupa egyszarvú inspirálta cuccal.

Álomfogók

Egy másik motívum, ami extra trendi lett az utóbbi időben, az az álomfogó: lehet fülbevaló vagy nyaklánc és természetesen a kettő együtt is mehet. Tesztelőim kedvence a pici kék köves bohémság.  

Valami fekete

Talán úgy tűnik, hogy a fekete pont a csillogó, unikornisos világ ellentéte, de igazából inkább kiegészítője. Ha egy fekete követ (onix, obszidián, hematit) választasz, nagyot nem tudsz hibázni.

A legtöbben az onix szívmedált vagy az onix kétcsúcsú medált választanák a kínálatból.

A hematit pedig azért nagyon népszerű, mert a többi kőhöz képest gyönyörű, fényes felülete van, tehát már egy kis plusz csillogást is ad önmagában.

A fekete cuccoknál hipertrendik a rövidebb láncok, illetve több lánc egymással kombinálva is jó ötlet lehet.  

Csillogás

Ha már a csillogásnál tartunk. A sötétkék, fémporral elegyített üvegből készülő napkő is fantasztikusan sikeres ennél (és a többi) korosztálynál is. Ez az alapanyag önmagában is annyira izgalmas, hogy a legegyszerűbb formájában, medálként vagy karkötőként is szívesen viselik bármikor, de különösen buliba tökéletes választás.

Színjáték

Ne feledjük az opalitot sem, ami szintén egy speciális üveg. Szokás keverni a holdkővel és az opállal, de ez valami más. (Itt részletesen leírtam, hogy hogyan ismerheted fel őket.)

Az opalit színei könnyen rabul ejtenek. Nem annyira csillogó, mint a napkő, de megunhatatlanul szép. Legyen háromszög-medál vagy karkötő, biztosan nagy kedvenc lesz.

Rózsaszínes kedvesség

Ahogy a fekete mindent visz, azért még a rózsaszín sem teljesen felejtős ebben a korban, különösen ha valami érdekesebb formájú rózsakvarc medálról van szó, mint az angyalszárny, szív vagy csak egy pici fülbevaló.

Még valami plusz!

Ha sikerült kiválasztani a megfelelő bohémságot, akkor én azt javaslom, hogy tegyünk hozzá még ezt-azt. A több, apróbb ajándékból álló csomagok bontogatása hatalmas élmény. Igaz, hogy több gondolkodást és odafigyelést igényel, de nagyobb örömet is szerezhetünk vele. Egy vicces toll vagy füzetborító – mindig fogyóeszköz. Ha sikerül az ékszerhez témában passzolót találni, az igazán telitalálat.

Ebben a korban a lányok már kezdenek a sminkelés iránti is érdeklődni, ezért a bizsukhoz színben passzoló kisebb paletta jó ötlet lehet. A körömlakkozás pedig az utóbbi időben kifejezetten kreatív időtöltéssé, alkotássá nőtte ki magát. Néhány izgalmas színű, esetleg csillogós lakk a kedvenc nyaklánchoz passzintva – szerintem ez a tökéletes meglepetéscsomag egyik lehetséges receptje. 

Tartalomhoz tartozó címkék: trend