Ez a weboldal a felhasználói élményt javító cookiekat használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. További információ: /adatvedelmi_nyilatkozat_3

Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Ajándékötletek anyák napjára

Azokat, akiket mindennél jobban szeretünk, nehéz olyasmivel meglepni, ami ezt igazán ki is fejezi. Bár a tárgyak csak tárgyak, de ha időről időre szeretnél olyan meglepetést szerezni, ami örömet szerez, adok néhány ötletet hozzá.

Meríts inspirációt és konkrét ajándékötleteket, mutatom, mi az, amivel nagy örömet szerezhetsz:

 

Illatos ajándékcsomagok

Nem csak szépek, hanem illatosak is a szappanvirágokkal kiegészített mesés ajándékcsomagok. Válszd karkötővel vagy rózsakvarcból faragott szívvel. Átadásra kész papírdobozban érkezik hozzád. 

 

A szeretet kifejezője a rózsakvarc

A rózsakvarcot hagyományosan az el nem múló szeretet és főleg az anyai szeretet kifejezőjeként és megőrzőjeként tartják számon. Számtalan szépséges ékszer készül belőle, hiszen viszonylag könnyedén bányászható, jól csiszolható kőről van szó. Választhatsz lágyan simuló karkötőt, egyszerű medált vagy fülbevalót, de akár különlegesebb formájú nyakláncot is.

Természetesen a szív forma sem maradhat el, hiszen akár medálként nyakban hordva, akár dísztárgyként is igazán szívet melengető látvány. 

 

A megnyugtató zöld kövek: mohaachát, indiaachát

Az olyan zöld színű kövek, mint a mohaachát és az indiaachát igazán kellemes érzettel töltik el viselőjüket. A mohaachátot egyébként az örök változás és növekedés kövének tartják, míg az indiaachátról is úgy tartják, hogy gyógyító energiákkal töltik fel azt, aki fogékony az ilyesmire. 

Karkötőként igazán közel kerülhet hozzánk a kő, de természetesen nyakba akasztva medálként vagy akár az éjjeliszekrény díszként is megállják a helyüket. 

 

Valami igazán egyedi: kézzel készült szépségek

Ha olyasmit szeretnél ajándékozni, amit egyszerű kiválasztani, mégis nagy érzelmi értéket képvisel, akkor nézz szét egyedi, kézzel készült szettjeink között. Minden szettet úgy állítottunk össze, hogy igazán harmonikus hatást keltsen. Olyan köveket tettünk egymás mellé, amelyek nagyon erős összhangban állnak egymással, ugyanakkor különleges hatást képesek kelteni. 

Választhatsz a nyaklánc-fülbevaló-karkötő kombinációk közül annak megfelelően, hogy mit visel előszeretettel akinek az ajándékcsomagot szánod.