Ez a weboldal a felhasználói élményt javító cookiekat használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. További információ: /adatvedelmi_nyilatkozat_3

Termékek Menü

Ajándékötletek hajszolt anyuciknak

Szinte biztos, hogy te is ismersz olyan nőket, akik egyszerre rohannak a gyerekek után, dolgoznak és közben még ezerféle kötelezettségnek igyekeznek megfelelni. Sokszor azt gondolom, hogy csak a gyerekek ellátása egy teljes emberes, 24 órás feladat, de az ember lánya hajlamos erre még rápakolni jó néhány tonna egyebet.

Na jó, bevallom, én pontosan ebbe a csoportba tartozom, tehát biztos, hogy hiteles lesz a kívánsága lista és azt hiszem nagyjából a többi anyuka nevében is bátran nyilatkozhatok.

 

Ha legörgetsz a bejegyzés aljára, azonnal meg is tudod rendelni, amit kiválasztottál a listából.

Valami egyszerű, de nagyszerű

Mivel nagyon ritkán van idő túl sokat gondolkodni a kiegészítőkön, azért érdemes valami olyasmivel meglepni, amit egyszerű viselni. Mégis amikor vele lesz a kedvenc karkötője, mindig rád fog gondolni, akitől kapta.

Ilyen egyszerű divatkiegészítők a féldrágaköves rugalmas damilra fűzött karkötők. A szivárvány minden létező színében tudsz választani, így csak az a feladatod, hogy eltaláld milyen árnyalatokat visel szívesen. Választhatsz hidegebb vagy melegebb árnyalatokat, amiket bátran kiegészíthetsz áttetsző hegyikristállyal, fehér howlittal is.

Két-három karkötő együtt már kifejezetten jól mutat mégis egy pillanat csak felkapni és már lehet indulni a reggeli rohanásban.

Valami lenyűgöző

Akár mennyire is rohanunk meg a praktikusságot választjuk, azért jó néha királynőnek érezni magunkat. Biztos akad majd olyan alkalom, amikor érdemes lesz előszedni a különleges nyakláncokat is. Ebben a kategóriában elsősorban az aurakvarc medálokat javaslom. Ezek tényleg nem mindennapi szépségek. Ha egy szóval jellemezném őket: ámulatbaejtőek.

Ha úgy gondolod, hogy ezek nem illenek a megajándékozott stílusához, akkor is találsz nálunk egészen különleges köveket.

Ilyen a ritka lepidolit, amely meleg lilás-bézses színével és visszafogott csillámlásával gyönyörű ajándék lehet.

A holdkő - mint igazi női ásvány – a Holdhoz hasonlóan örökké változó fényjátékával nyűgöz le. Több árnyalatában ismerjük, és minden formájában tökéletes választás.

Ami az összetartozást erősíti

Páros karkötő szettjeinket kifejezetten pároknak terveztük. Ugyanazokat a köveket tartalmazzák, de nőiesebb és férfiasabb formába fűzve. Lepd meg párodat egy ilyennel és biztos, hogy sok-sok puszi lesz a jutalmad…

 

Még valami plusz!

Ha sikerült kiválasztani a megfelelő bohémságot, akkor én azt javaslom, hogy tegyünk hozzá még ezt-azt. A több, apróbb ajándékból álló csomagok bontogatása hatalmas élmény. Igaz, hogy több gondolkodást és odafigyelést igényel, de nagyobb örömet is szerezhetünk vele.

Ami a legjobban hiányozhat ebben az élethelyzetben az az „énidő”. Szóval bátran jöhet minden, ami akár csak fél órára is, de kikapcsol, ellazít, kivon az őrült tempóból. Habfürdők és fürdőgolyók, különleges arcápolási termékek? Jöhetnek.

Másrészt ha kávéról, teáról vagy csokiról van szó, hihetetlen választékban tudsz tobzódni. Ha lehet, valami különlegest, hétköznapokban nem könnyen elérhetőt válassz. Így biztosítod majd számára, hogy a következő hetekben minden nap akár csak öt percre elmerüljön az élvezetekbe.

Kedvenc szépségcuccaimat egyébként többek között a Zöldgondoskodás webshopból szoktam beszerezni, fantasztikus dolgaikért érdemes bekukkantani! Csak natúr és tiszta termékeket találsz itt az egész családnak!