Ez a weboldal a felhasználói élményt javító cookiekat használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. További információ: /adatvedelmi_nyilatkozat_3

Termékek Menü

Ajándékötletek huszonéves csajoknak

Ő az, aki már nem tini, de még fiatal. Még egyetemre jár vagy már dolgozik. Most alakul a stílusa és nagyon tudja, hogy mit akar. Vagy éppen nem tudja, de azt rögtön szeretné. Neki választunk most ajándékokat.

 

Pont azért, mert ez a legnagyobb átalakulások időszaka, nem könnyű olyan ajándékot választani, ami nem csak a pillanatnak szól.

 

Ha legörgetsz a bejegyzés végére, megtalálod az említett termékeket és rögtön meg is rendelheted, amit választottál. :)

 

Az elegáns kék paletta

A kék színben az a legfantasztikusabb, hogy végtelen árnyalata van. A hidegebb kalcedonnal egészen elegáns megjelenést érhetünk el. Ha valaki éppen mostanában kezd egy irodában, akkor ilyesmire lesz szüksége.

Ha inkább egy kis vidámságot, jó hangulatot csempésznél a megajándékozott csajszi mindennapjaiba, akkor válassz türkízes, zöldes kiegészítőket, mint a türkinit, aventurin, fluorit. Esetleg egy pasztellesebb, mentásabb irányba tolva az árnyalatokat, figyelmedbe ajánlom az amazonitot is. Ezek egymással kombinálva is nagyon jól mutatnak.

Az örök nyertes fekete

A fekete szín az, amivel túl nagyot nem lehet tévedni. Gyakorlatilag mindenki szívesen viseli és szerencsére elég sok kőből válogathatunk is, ha a feketét részesítjük előnyben.

Onixból és obszidiánból nagy népszerűségnek örvend a kétcsúcsosra faragott medál, de a szív és angyalszárny forma is kedvelt ajándék. Ha pedig a háromszöget választod, biztos, hogy örömet szerzel vele.

A hematit kicsit fényesebb felületével tűnik ki a többi fekete kő közül és ezt a követ is sokan hordják nap, mint nap. Egy kényelmes karkötő például jó ötlet lehet.

A mindenhez passzoló fehér

Két követ szeretnék figyelmedbe ajánlani: a hófehér, ám szürkével márványozott howlitot, amely az utóbbi évek legtrendibb kiegészítőjeként tetszeleg. Illetve az ókori görögök óta megunhatatlan, áttetsző hegyikristályt. Mindkettőnek az a legnagyobb előnye, hogy bármilyen ruhadarabbal tökéletesen hordható, így ajándéknak is jó ötlet.

Nyugalmat sugárzó föld színek

Választhatsz olyan ajándékot is, ami első pillanatra nem ejt ámulatba, ám biztos lehetsz benne, hogy nagy kedvence lesz annak, akinek adod. A meleg, barnás-bézses árnyalatok nem tolakodóak, ám mégis jó érzés ránézni, viselni. A jáspisok vagy achátok szinte végtelen választékából biztos te is találsz valami szuper ajándékozni valót.  

Még valami plusz!

Ha sikerült kiválasztani a megfelelő bohémságot, akkor én azt javaslom, hogy tegyünk hozzá még ezt-azt. A több, apróbb ajándékból álló csomagok bontogatása hatalmas élmény. Igaz, hogy több gondolkodást és odafigyelést igényel, de nagyobb örömet is szerezhetünk vele.

Úgy tapasztaltam, hogy ebben a korosztályban a legerősebb a papírmániások csoportja. Egészen lenyűgöző noteszeket és tollakat lehet mostanában kapni. Ha sikerül az ékszerhez témában passzolót találni, az igazán telitalálat.

Sminkelni szeretőnek egy ecsetkészlet vagy egy szemhéj-paletta hatalmas örömet szerezhet. Ma már olyan gyönyörűségesek kaphatók, hogy az ember szinte sajnálja elkezdeni használni. Karkötők, írószerek és egy színben passzoló smink - szerintem ez a tökéletes meglepetéscsomag egyik lehetséges receptje.

Mivel a könyv is mindig jó ötlet, a végére egy könyvajánlót is becsempésznék. A Modern Istennők kézikönyve szerintem pont az útját még keresgélő, ám nagyon is tudatos nőknek szól. Nagyon-nagyon ajánlott olvasmány és közben szuper ajándék is lehet.