Ez a weboldal a felhasználói élményt javító cookiekat használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. További információ: /adatvedelmi_nyilatkozat_3

Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Ajándékötletek pedagógusoknak

Év végén "kötelező" lenne ajándékot adni a tanítónéninek, óvónéninek? Vagy igazán szívből szeretnéd megköszönni a pedagógusoknak, hogy egyengetik csemetéd útját?

Osztály vagy csoport szinten általában a virágcsokor az alap és ehhez mi általában valamilyen élmény ajándékot, könyves utalványt szoktunk ajándékozni. Így bár egy picit személytelenebb a csomag, viszont mindenki kiveszi a részét a meglepetésből. 

Ha olyan szerencsés vagy, hogy gyermeked nap, mint nap egy igazi tyúkanyó óvónéni gondjaira bízhatod, vagy csupa jófej tanárok egyengetik a gyerek útját a tanulásban, akkor érdemes valami igazán személyeset választanod!

Ahhoz, hogy megtaláld a megfelelő ajándékot, javaslom, hogy olvasd át ezt a kérdéssort vagy nézd meg ezt a videót. Ide kattintva választ kaphatsz arra, hogyan érdemes nekilátni az ajándék kiválasztásának: www.zenzero.hu/5_1_kerdes_amit_megvalaszolva_magabiztosan_tudsz_ajandekot_valasztani_121

Az biztos, hogy mostanában rengeteg olyan szettet, csomagot készítettünk, amelyben egymáshoz illő stílusú, színű karkötők, nyakláncok és fülbevalók kaptak helyet. Így nem kell bajlódod azzal, hogy te válogasd össze a dolgokat. Sőt még az ajándékcsomagoló dobozkáról is gondoskodtunk!

Remélem találsz jó ötleteket nálunk és mosolyt csalsz majd azoknak arcára, akik segítik gyermeked fejlődését!