Ez a weboldal a felhasználói élményt javító cookiekat használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. További információ: /adatvedelmi_nyilatkozat_3

Termékek Menü

Ajándékötletek víz jegyűeknek

 

A Rák, a Skorpió és a Halak akkor érzik jól magukat, ha áramlanak körülöttük a dolgok. Rendkívül érzékeny, sőt érzelmes emberek. Fontos számukra, hogy gondoskodjanak másokról és szeretik, ha körülöttük mindenki jól érzi magát. Mivel nehezen függetlenítik magukat a hangulati hullámzásaiktól, folyamatosan keresik az egyensúlyi helyzetüket. 

Főként a vízet szimbolizáló kék szín juthat eszünkbe, ha a Víz szülötteinek keresünk ajándékot. A hullámzó, örök mozgásban lévő, örvénylő formák szintén szerencsés választást jelenthetnek esetükben. 

 

Valódi gyöngyök: Elsőként a gyöngyök juthatnak eszünkbe. Hiszen a gyöngy az, ami teljes egészében a vízben születik, és a víztől kapjuk ajándékba. Ezek a varázslatos gyöngyök a víz különböző kék árnyalataiban pompáznak. Igazán elegáns kiegészítőként tündökölnek minden összeállítás esetében. 

Kék köves gyűrűk: A kék szín mindenféle kombinációban nyerő lehet. Igazi varázskövekből készültek ezek a gyűrűk. Az ásványok elementáris erejét mutatják meg: csiszolás nélküli szépségüket. 

Amulettek türkinittel vagy amazonittal: Természetesen adhatunk ajándékba amulettet is. Bár az egyes csillagjegyeknek megvan a saját szerencsekövük, a legfontosabb, hogy a magunkénak érezzük a választott kő színét, felületét, erejét. Ha megvan a kapocs, nem számít, mit sugallnak a "nagykönyvek". 

Ha csak a kék színhez ragaszkodunk, akkor bátran választhatunk kék karkötőket, akár bőrből, akár türkízből, akár más anyagokból

Kék táska: Ha kellően nőből vagy, akkor akár víz, akár tűz jegyűként biztos, hogy mániákusan szeretni fogod a táskákat. Egy egyedi alkotás minden nő karján jól mutat. 

Türkíz köves fülbevaló: Végül, de nem utolsó sorban egy jó fülbevaló is csodákat tesz az ember lányának megjelenésével. Nem véletlen, hogy szuper ajándékötlet is!

 

< < < < <  < < < < <  < < < < <  < < < < <

Ha tetszett a blogbejegyzés és szeretnél értesülni újdonságainkról, akcióinkról, 

iratkozz fel hírlevelünkre itt az oldalsávban!

Hírlevél olvasóknak az első szállítás ingyenes!

 < < < < <  < < < < <  < < < < <  < < < < <