Ez a weboldal a felhasználói élményt javító cookiekat használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. További információ: /adatvedelmi_nyilatkozat_3

Menü
Ár:
7.800 Ft
7.200 Ft
Menny.:db

Kambaba jáspis gömb dísztárgy

Ár:
7.800 Ft
7.200 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Szállítás alatt
Cikkszám: D059

Leírás és Paraméterek

A mesés színű, mintázatú ásvány, az kambaba jáspis: varázslótanoncoknak és boszinak kötelező kellék!

Ezeket a közepes, kézbe fogható méretű, ám gyönyörű, ásványgömböket dekorációs célra találták ki. Helyezd az íróasztalodra, az éjjeli szekrényedre vagy oda, ahol sokat tartózkodsz napközben. Így folyamatosan gyönyörködhetsz majd a természet eme kivételes alkotásában. 

A gyönyörű színű sötétzöld és fekete színű kambaba jáspis az egyik legkülönlegesebb ásványok közé tartozik. Ezoterikus tekintetben úgy tartják, hogy ez a jáspis fajta megnyugvást és nyugalmat hoz az életünk zaklatott időszakaiban. 

Ha úgy érzed még több bátorságra van szükséged a mindennapok elviseléséhez, tedd oda ezt a követ, ahol sokat tartózkodsz! Ha ránézel, ha a kezedbe fogod, ha megérinted napközben emlékeztetni fog arra, hogy mi a célod és mit kell tenned, hogy eljuss az áhított állapotig. Javaslom, hogy viszonylag keveset költöztesd ezeket a különlegességeket, mert elég törékenyek. Javaslom, hogy tartsd az éjjeli szekrényeden, az író asztalodon vagy más gyakran látott helyen. A köveket mi magunk ruházzuk fel "varázserővel", amikor érzelmeket, elképzeléseket, szándékokat kapcsolunk hozzájuk, ők pedig folytonos emlékeztetőként segítenek. 

Méret kb. 3-4 cm
Az ár egy darabra vonatkozik

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Utolsó 1 db raktáron
A geomteriai formák szakrális térbe helyezve
5.970 Ft 4.200 Ft
Utolsó 1 db raktáron
Szív formára csiszolt gyönyök sorakoznak egy vidám fülbevalóban!
2.890 Ft 1.800 Ft
Utolsó 1 db raktáron
Vöröses kőből fűzött karkötő
2.850 Ft