Ez a weboldal a felhasználói élményt javító cookiekat használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. További információ: /adatvedelmi_nyilatkozat_3

Termékek Menü

Áprilisi újdonságok

Tavasz. Megújulás. Új bohémságok. Új ásványok a láthatáron.

Biztosak vagyunk benne, hogy egy-két darab neked is segít majd felfrissíteni a ruhatárad :)

Ha nincs kedved olvasni, videón is megnézheted:

A kétcsúcsú medálok mindig is a szívünk csücskei voltak. Most két új, izgalmas darab is felkerült a listára. A szivárványos változat valójában galvanizált hematit. Már-már földöntúlian színes lett így a kő és minden darab egészen más árnyalatban tündököl. Vannak egészen kékes darabok, de felfedezhetők a lilás és sárgás fények is ezeken a megunhatatlan felületeken. 

A másik újdonság a vad pink színűre színezett achát. Nagyon erős színekkel varázsolták feltűnővé az amúgy szürkésen csíkos követ. Az így létrejövő ékszer igazi tavaszi-nyári darab lett. Szintén elmondható róla, hogy ez esetben is minden darab más: vannak közöttük csíkosabb és egyszínűbb, világosabb és sötétebb változatok is. 

A choker imádóknak sem kell csalódniuk. Ezúttal a tavasz jegyében kiszakadtunk egy kicsit a fekete csipke bűvöletéből és hoztunk fehér színűt, illetve két fémeset (ezüstöt és aranyat), illetve egy festékpöttyös farmer anyagút. Mindegyik elég különlegesnek tűnik ahhoz, hogy feldobja a szettedet!

Áprilisban is nagy kedvenc marad a kék napkő. Ez az anyag szigorúan véve nem ásvány, hiszen fémporral kevert üvegről van szó, de már több száz éve igencsak kedvelt ékszerkészítési alapanyag. Már jó ideje adósak voltunk a napkő karkötővel, amely most végre megérkezett. Rögtön röppent mellé egy angyalszárny medál is. Igazán szerethető páros lett.

És ha már a napkőnél tartunk, sor kerül a valódi változatára is. India kedvence ez a kő, amely narancsos árnyalataival, itt-ott csillogó szemcséivel szinte belülről ragyog. Az biztos, hogy ezt a követ viselve magaddal viheted a nap fényességét, életet adó erejét. Ezúttal karkötő és medál változatra esett a választásunk. 

Abban az esetben is van neked ötletünk, ha csak valami egészen pici ásványt szeretnél viselni. Erre kiválóak a zizi medálok és karkötők. Medálból érkezett varázslatosan csíkos Botswana achát, ámulatba ejtően szépséges krizokolla, szelíd rózsakvarc, és a tökéletesen zöld színű amazonit. Karkötőből pedig az újak között üdvözölhetjük a zöld aventurint, a sárga citrint és a kékes apatitot.  

Ha pedig tényleg nem akarsz semmiféle ékszert magadra, de szeretnél egy-két ásványt magad mellett tartani, akkor szívből ajánljuk az új "Dekor" kategóriánkat, ahol kezdésnek nagyobb méretű, ásványokkal töltött üvegcséket találsz. 

Tartalomhoz tartozó címkék: hír színek ásványok