Ez a weboldal a felhasználói élményt javító cookiekat használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. További információ: /adatvedelmi_nyilatkozat_3

Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Ásványi kövek kismamáknak

A kismamaság, a várrandósság egy különleges időszak. Természetesen akadnak olyan ásványok, amelyek különösen ajánlottak a várandósoknak, kismamáknak. Vagy szépségük miatt vagy pedig, mert hagyományosan jótékony hatást tulajdonítanak neki. 

 

 

Rózsakvarc

A hagyomány a rózsakvarcot a szerethez kapcsolja: az el nem múló szerelem és az anyai szeretet köve egyaránt. 

A rózsakvarcot elsősorban gyógyító képességei miatt tisztelik. Úgy tartják, hogy fokozza a vértermelést, illetve jót tesz a méhben a gyermek fejlődésének is, ha anyja rózsakvarcot hord magánál. 

Halvány, rózsás árnyalata miatt önmagában is kellemes viselet. 

 

Rózsakvarcból természetesen nem csak ékszereket, hanem gyönyörű dísztárgyakat is készítenek. 

Egy kényeztető szépségápolási eszköz pedig szintén készülhet rózsakvarcból. Várandósok, vagy friss anyukák számára egy pici énidő, akár 5 perc szépítkezés is nagyon értékes lehet és ha ehhez adunk egy csodás lehetőséget, biztosan nagyon hálásak lesznek. Nézd meg ezt a szépséget itt: https://www.zenzero.hu/blog/rozsakvarc_arcroller_hatasa_hasznalata

 

Amazonit

Az amazonitot hagyományosan a női energiák megerősítőjének tartják. Az amazonit kő ugyanis ősidők óta a nyugalom és a fájdalomcsillapítás köve. Elsimítja a feszültségeket, feloldja a görcsöket. 

Csodaszép halványzöld színével kényeztet. Jól esik ránézni és viselni is. 

 

Mohaachát

A mohaachát mélyzöld színű, de a színei gyönyörű mintázatokba rendeződnek némi áttetsző, világosabb felületekkel váltakozva. Nevét egyértelműen a moháról kapta, amelyre rendkívüli módon emlékeztetnek erezetei, viszont nem megkövült növényi részekről van szó. 


A folytonos növekedés kövének tartják, így bármilyen fejleszteni való területed segítheti az életedben. Különösen a növényekkel, kertészkedéssel kapcsolatos tevékenységeket támogatja.