Ez a weboldal a felhasználói élményt javító cookiekat használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. További információ: /adatvedelmi_nyilatkozat_3

Menü

Howlit

Színe: Hófehér vagy elefántcsont színű, szürkés erezettel.

Összetétele: Könnyű felismerni és könnyű megszeretni a howlitot. Sokszor márványként is emlegetik, valójában egy szilikát ásványról van szó.

Egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy nagyon jól magába szívja a festékanyagokat, ezért sokszor használják türkíz színűre festve. Sokan ezt tévesen valódi türkíznek hívják, de a kékes zöldre festett howlitnak már saját neve is van: türkinit. E mellett akár piros, rózsaszín, de tulajdonképpen bármilyen árnyalatra színezve is találkozhatunk vele.

Feltételezett lelki, szellemi hatásai:

Alapvetően a nyugalom kövének tartják, amely segít megőrizni a józanságot a kiélezett helyzetekben, olyan esetekben, amikor nagy feszültség közepette szeretnénk elérni valamit. A türelem és a nyugodt alvás elősegítője lehet, tehát érdemes akár az éjjeliszekrényen tartani, akár mindennap hordani karkötő formájában.  Elősegíti, hogy megértsük, rendet teremtsünk a zavaros érzelmeink között és legyőzzük a szorongásainkat. 

Egy olyan hiedelem is társul a howlit ásvány hatásához, hogy segíti a fogyókúrát és nem hagyja, hogy feladjuk a legnehezebb pilanatokban. 

Utolsó 1 db raktáron
Cikkszám: FU0240ne
1.600 Ft
Raktáron
Cikkszám: GY22h6
45 Ft
Raktáron
Cikkszám: GY22h8
55 Ft
Raktáron
Cikkszám: GY22hm6
35 Ft
Raktáron
Cikkszám: GY22hm8
58 Ft
Utolsó 1 db raktáron
Cikkszám: KA070onhow
3.490 Ft
Utolsó 1 db raktáron
Cikkszám: EG035b
1.790 Ft
Utolsó 1 db raktáron
Cikkszám: NY0166
1.990 Ft
Raktáron
Cikkszám: KA046
1.880 Ft 1.400 Ft