Ez a weboldal a felhasználói élményt javító cookiekat használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. További információ: /adatvedelmi_nyilatkozat_3

Termékek Menü

Ásványok ihlette illatgyertyák

Milyen illat illik legjobban a legnépszerűbb ásványokhoz? Ez a gondolat vezérelt, amikor az Aurora Candle-lel közösen megalkottuk az ÁSVÁNYOK IHLETTE ILLATKOLLEKCIÓT. 

 

 

Az új szójaviasz gyertyák között 3 illatot találtok:

Ametiszt

Hegyikristály

Rózsakvarc

Minden ásványhoz egy-egy különleges kompozíció készült, igyekezve figyelembe venni azokat a fő jellemvonásokat, amelyeket az egyes ásványokhoz évezredek óta társít az emberiség. 

Az ametiszről úgy tartják, hogy ez az kő az inspirációt és a tiszta gondolatokat támogatja. Illatjegyei: levendula és shea vaj. A levendula semmihez sem hasonlító, éles, de mégis nyugtató illatát a shea vaj kerekíti le és teszi még élvezetesebb kombinációvá.  

A hegyikristályról úgy tartják, hogy ez az kő feltölt energiával és segít az öszpontosításban. Illatjegyei: a friss cédrus és a lágy jázmin harmonikus egységbe olvad. 

A rózsakvarcról úgy tartják, hogy ez az kő az el nem múló szeretet és az önelfogadást, önszeretet támogatja. Illatjegyei: a teljes pompájában virágzó tavaszi bazsarózsa édes illata. Kerek, kellemes, mégsem tolakodó, lágy illat. 

 

A szójaviasz gyertya fa kanóccal készül. Fő jellemzői:

- Intenzív, ám természetes illat az illóolajoknak köszönhetően.

- Hosszan ég és nem kormol - akár 30 óra égési idő, ha nem hagyod túl hosszúra a kanócot. 

- A fa kanóc kellemes ropogó hangja, akár meditáció alatt is kellemes hangulatot teremt.

Figyelem! A gyertya nem tartalmaz semmilyen ásványdarabot, a termék csak a szójaviasz gyertyát tartalmazza. Az ásványok éghető anyagokkal keverése nem biztonságos, ezért nem is ajánlott az ilyen termékek gyártása és használata.