Ez a weboldal a felhasználói élményt javító cookiekat használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. További információ: /adatvedelmi_nyilatkozat_3

Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Ásványos masszázs eszközök

Rollerek, masszázsgörgők, Gua Sha masszírozó lapok rózsakvarc, jáde, hegyikristály, obszidián kövekből!

 

 

A jáde rollert, azaz arcmasszírozó görgőt, illetve a Gua Sha ásványlapocskákat már évszázadok óta használják a Távol-Keleten, és mostanában nálunk is egyre divatosabb lett. Használata fokozza a vérkeringést és felélénkíti a nyirokkeringést, ez által jót tesz a fáradt bőrnek. 

 

 

Miért ajánlom szívből az ásványból faragott arcmasszírozó görgőket?

 

Frissítenek: A kövek mindig egy picit hidegebbek lesznek, mint a szoba hőmérséklete és ettől rendkívül frissítő érzés, amikor a bőrünkhöz érnek. A hűvös érintés frissítő hatással van a bőrre, ugyanakkor stimulálja azt, mint egy hideg vizes zuhany. Ha szeretnénk, hogy még frissítőbb legyen a hatás, 1-2 órára tegyük hűtőbe (de semmiképpen se fagyasztóba) az eszközt.

 

Kényeztetnek: A gyengéd, lekerekített formának köszönhetően könnyedén kézre áll és könnyű használni. Az ásvány finom csiszolt felülete gyengéden siklik a bőr felületén.

 

Nyugtatnak és jó érzéssel töltenek fel: A szokásos arcápolási rutinba iktatott arcmasszázs jótékony hatása elősorban abból adódik, hogy az ismétlődő, lassú, figyelemmel végzett mozdulatok csökkentik a stresszt, megnyugtatnak.

 

Felturbózzák a nyirokkeringést: A belülről kifelé történő masszírozó mozdulatoknak köszönhetően az arc apró nyirok- és véredényei megtelnek élettel. Rendszeres használata segíthet az apró ráncok elsimításában is.

 

Ráadásul: Csodaszépek!

A videóból többet is megtudhatsz a használatukról, tippekről:

Ez a változat, a különböző kőből faragott masszázsgörgők segítségével átmasszírozhatjuk a mindennapos stresszben megfáradt bőrünket. A gyengéd, lekerekített formának köszönhetően könnyedén kézre áll és finoman simítja ki a morcos ráncokat az arcunkról. 

 

Használata:

Első használat előtt alaposan tisztítsa meg!

Ne használjon erős oldószereket vagy dörzsölő anyagokat!

Tárolás előtt mindig törölje teljesen szárazra és távolítsa el a rá került kozmetikai szereket, amelyek károsíthatják a követ.

A legjobb, ha csak a tiszta követ használja masszírozásra.

A masszírozást az arc közepétől kifelé haladva végezze!

A masszázs mindig legyen szimmetrikus az arc két oldalát tekintve!

Figyelem! Az arcmasszírozó görgőt semmiképpen se tegye fagyasztóba vagy sütőbe/mikrohullámú sütőbe!

 

 

Számít-e, hogy milyen ásványból készülnek az arcmasszírozó eszközök?

Sokan úgy hiszik, hogy a különböző ásványok egymástól eltérő, ezoterikus síkon érvényesülő hatással rendelkeznek. Amennyiben számodra az egyes kövek bizonyos, jól elkülöníthető hatást jelentenek, hiszel abban, hogy ily módon is hasznodra válnak, akkor mindenképpen így válassz.

Az alábbi általános hatásokat tulajdonítja a közmegegyezés a köveknek:

  •  rózsakvarcot a szeretet ásványának is hívják,
  • a hegyikristály erősíti hatalmat és önuralmat, ezen kívül áttetszőségével a tisztaságot szimbolizája.
  • jáde nyugtat és kiegyensúlyozottá tesz.

 

 

Mi a különbség a görgős masszírozó (jade roller) és a masszázslapocskák (Gua Sha) között?

  • A görgőket könnyebb és egyszerűbb használni, a finom görgő mozgás önmagában is megnyugtat és masszíroz.
  • A masszázs lapok használata több tapasztalatot és némi gyakorlást igényel, itt még fontosabb, hogy ne „gyötörjük” a bőrt, belülről kifelé masszírozzunk és szimmetrikusan végezzük a mozdulatokat.
  • A masszázshenger, amely egy egyszerűbb, henger alakú kő, inkább a test masszírozására használják, illetve két végével nyomást is ki lehet fejteni a megfelelő területekre. Nagyon fontos, hogy ez esetben pontosan ismerjük a megfelelő pontokat és óvatosan, a hatást figyelve végezzük a masszázst.