Ez a weboldal a felhasználói élményt javító cookiekat használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. További információ: /adatvedelmi_nyilatkozat_3

Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Aurakvarc medálok - a régen várt újdonság

Valójában minden egyes szállítmányt izgatottan várok, óránként megnézem a csomagkövető oldalt, csekkolom a szállítmányok állapotát kb. minden adandó alkalommal. Csomagot kapni mindig izgalmas, de most tényleg valami olyasmit hoztam nektek, amit már évek óta kerestem. Végre-végre-végre már elérhetőek az aurakvarc medálok!

Ezer éve kutattam már a megfelelő beszerzési forrást, ami megfizethető árat és jó minőséget is jelent egyben. És ahogy elnézem ezeket a szépségeket, pont időben jöttek, hogy az őszi-téli divattrendekhez tökéletesen passzolva a te ruhatáradnak is részei lehetnek. 

 

Már-már a sarki fény szépségét hozzák vissza ezek a kvarcmedálok. Az aurakvarc valójában egy fémes bevonattal kezelt ásvány, amely így egészen varázslatos fényjátékot hoz létre. Azért kapta az aura nevet, mert a rá vetülő fény színét megváltoztatva, átalakítva veri vissza. 

A különböző alapszínek is gyönyörűen törik meg a fényt, de a bevonattól jön létre az a varázslatos játék, amely néha kékes-zöldes árnyalatokat idéz, néha pedig sárgás vagy rózsaszínes változatba megy át. 

Kivételt képez a többi, áttetszőnek meghagyott ásvány között a szivárványszínű bevonatot kapott változat. Ez még fémesebb, ha lehet még csillogóbb, ugyanakkor sötétebb is a többinél, hiszen nem engedi át a fényt. Színei viszont egészen ámulatba ejtők, ahogy a fémes háttér átalakítva, saját tulajdonságaival ruházza fel a kéket, lilát, sárgát. Egyszerűen utánozhatatlan ez a hatás, ami így létrejön. 

Erőteljes, nagy méretű kőről van szó, amely ráadásul csiszolatlan is. Az által, hogy a gyártás során megmaradt a kristályok eredeti formája, néhol zárványok, homályosabb részek is felfedezhetők az ásványban. Így még szorosabban kapcsolódnak a természetes állapothoz. Valóban különleges kisugárzás, "aura" lengi körbe ezeket az ékszereket.

Az őszi-téli trendek egyébként is kedveznek az ilyen önmagukban is erőt sugalló kiegészítőknek. Csodásan mennek a fekete, sötétkék, sötétzöld ruhadarabokhoz és a mintás anyagokkal társítva sem fognak "elveszni, elbújni", hanem új stílusban mutatják meg szépségüket. 

 

Ha úgy érzed még több bátorságra van szükséged a mindennapok elviseléséhez, akkor viseld ezt a medált! Ha ránézel, ha a kezedbe fogod, ha megérinted napközben emlékeztetni fog arra, hogy mi a célod és mit kell tenned, hogy eljuss az áhított állapotig. Ha valami miatt nem tudod vagy nem szeretnéd hordani ezeket a különlegességeket, javaslom, hogy tartsd az éjjeli szekrényeden, az író asztalodon vagy más gyakran látott helyen. A köveket mi magunk ruházzuk fel "varázserővel", amikor érzelmeket, elképzeléseket, szándékokat kapcsolunk hozzájuk, ők pedig folytonos emlékeztetőként segítenek. 

Melyik változatot viselnéd legszívesebb? Ha november 6-áig rendelsz, akkor most bevezető áron 500 forint kedvezménnyel, 3990 helyett 3490-ért lehet a tiéd a szezon legizgalmasabb kőtrendje. 

Tartalomhoz tartozó címkék: hír trend színek ásványok