Ez a weboldal a felhasználói élményt javító cookiekat használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. További információ: /adatvedelmi_nyilatkozat_3

Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap > Blog >

Jáde köves és rózsakvarc arcmasszírozó görgők

Mindenki ismeri azt a nőt, aki kívül-belül gyönyörű, mindig kedves és mindig van egy mosolya számodra. Ha szeretnéd meglepni egy igazán különleges ajándékkal, a legjobb helyen jársz. Természetesen magadat is meglepheted egy ilyen szépségeszközzel. 

A jáde rollert, azaz arcmasszírozó görgőt már évszázadok óta használják a Távol-Keleten, és mostanában nálunk is egyre divatosabb lett. Használata fokozza a vérkeringést és felélénkíti a nyirokkeringést, ez által jót tesz a fáradt bőrnek. 

 

 

Miért ajánlom szívből az ásványból faragott arcmasszírozó görgőket?

 

Frissítenek: A kövek mindig egy picit hidegebbek lesznek, mint a szoba hőmérséklete és ettől rendkívül frissítő érzés, amikor a bőrünkhöz érnek. A hűvös érintés frissítő hatással van a bőrre, ugyanakkor stimulálja azt, mint egy hideg vizes zuhany. Ha szeretnénk, hogy még frissítőbb legyen a hatás, 1-2 órára tegyük hűtőbe (de semmiképpen se fagyasztóba) az eszközt.

 

Kényeztetnek: A gyengéd, lekerekített formának köszönhetően könnyedén kézre áll és könnyű használni. Az ásvány finom csiszolt felülete gyengéden siklik a bőr felületén.

 

Nyugtatnak és jó érzéssel töltenek fel: A szokásos arcápolási rutinba iktatott arcmasszázs jótékony hatása elősorban abból adódik, hogy az ismétlődő, lassú, figyelemmel végzett mozdulatok csökkentik a stresszt, megnyugtatnak.

 

Felturbózzák a nyirokkeringést: A belülről kifelé történő masszírozó mozdulatoknak köszönhetően az arc apró nyirok- és véredényei megtelnek élettel. Rendszeres használata segíthet az apró ráncok elsimításában is.

 

Ráadásul: Csodaszépek!

Ez a változat, a rózsakvarc kőből faragott masszázsgörgő segítségével átmasszírozhatjuk a mindennapos stresszben megfáradt bőrünket. A gyengéd, lekerekített formának köszönhetően könnyedén kézre áll és finoman simítja ki a morcos ráncokat az arcunkról. 

 

Különböző ásványokból készülhetnek az arcmasszírozó görgők, amelyek a hagyományos jade roller vonalait és formáit megőrizve az egyes kristályok jótékony hatását is át tudják adni. 

 

 

Figyelem! Az arcmasszírozó görgőt semmiképpen se tegye fagyasztóba vagy sütőbe/mikrohullámú sütőbe!

 

 

Használata:

Első használat előtt alaposan tisztítsa meg! Ne használjon erős oldószereket vagy dörzsölő anyagokat! Tárolás előtt mindig törölje teljesen szárazra és távolítsa el a rá került kozmetikai szereket, amelyek károsíthatják a követ. A legjobb, ha csak a tiszta követ használja masszírozásra. A masszírozást az arc közepétől kifelé haladva végezze!