Ez a weboldal a felhasználói élményt javító cookiekat használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. További információ: /adatvedelmi_nyilatkozat_3

Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap > Blog >

Opalit hatása

Szeretném ha mindenki tisztában lenne ezzel, az opalit, azaz opálüveg nem ásvány, nem féldrágakő!

 

Az opál és a holdkő az a két természetes ásvány, amellyel az opalitot sokan keverik. Előbbi kettővel szemben az opalit egy jellegzetes színű és fényű ÜVEG. Ez azt jelenti, hogy ez egy mesterségesen előállított anyag, amely értelemszerűen nem rendelkezhet azokkal a jótékony hatásokkal, amit sokan a valódi ásványi köveknek tulajdonítanak. 

Arról, hogy hogyan tudod megkülönböztetni egymástól ezt a három közkedvelt ékszerkészítési alapanyagot készítettem egy videót és egy bejegyzést is. Katt ide: www.zenzero.hu/opal_opalit_holdko A lényeg röviden, hogy az opalit mindig jellegzetesen egységes színű és állatú, míg a valódi kövek szinte kivétel nélkül mindig zárványosak, foltosak. 

 

Éppen a fentiek miatt nehéz megindokolni, hogy miért állítják mégis olyan sokan, hogy egy gyártott üveg hogyan rendelkezhet olyan "kristálygyógyászati" hatásokkal, mint azok, amelyeket a természeti erők formáltak, alakítottak hatalmas energiákkal és évmilliók alatt. 

 

Természetesen mindent, így a opalitot is fel tudjuk mi magunk ruházni bármilyen szándékkal. Viselheted szerencsekarkötőként, barátságkarkötőként is, ha neked tetszik a színe, a látványa vagy ha olyasvalakitől kaptad ajándékba, akire jó érzésekkel gondolsz. 

Ha mégis ragaszkodnál ahhoz, hogy az opalit rád jó hatással van, akkor a kreativitásod és elfojtott gyermeki éned felszínre hozásában keresd a jótékony hatását.