Ez a weboldal a felhasználói élményt javító cookiekat használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. További információ: /adatvedelmi_nyilatkozat_3

Termékek Menü

Blogger interjú: iEmma

Emmát leginkább a kísérletező kedv, de mégis kiforrott stílusérzék jellemzi - szerintem. Minden blogbejegyzése újabb meglepetés, ahogy összehozza a mintákat, színeket és textúrákat. Szeretem, ahogy sportossá varázsolja a szoknyákat, ahogy az általam még sohasem látott anyagokat vesz elő. Igazán inspiráló blogjába itt nézheted meg: http://iemmafashion.com/

- Van kedvenc ásványod?
A rózsakvarc!

- Miért hordasz kristályokat? Mit vársz tőlük?
Kisebb koromban gyűjtöttem a marokköveket, ásványokat, mert teljesen lenyűgözött a szépségük. Kabalaként tekintettem rájuk, és ez a mai napig így van. A legtöbb kristályos nyakláncomnak is megvan a maga története, jelentése, mindegyik fontos számomra valamiért.

- Úgy látom, sokat rendelsz online, akár tengeren túlról. Mindig azt kapod, amit szeretnél? Voltak már ezzel kapcsolatban bakik?
Előfordul, hogy nem jó méretben / színben küldik el a ruhadarabot... Kaptam már olyan szoknyát, ami csak a fél combomra jött fel. :)

- Hogy lehet ilyen fiatalon ilyen tudatosan csinálni a dolgokat?
Minden elhatározás kérdése! Bennem 9 évesen megfogalmazódott a tudat, hogy ezt szeretném csinálni, és azóta tudatosan dolgozom azon, hogy valóra váltsam az álmaimat.

- Hogy képzeled el a saját jövődet?
Egészen biztosan a divatszakmában szeretnék majd dolgozni, azt még nem tudom, hogy azon belül pontosan mit. A ruhatervezés érdekel, lehet, hogy saját márkát alapítok, de az is lehet, hogy egy nagyobb divatcégnél helyezkedek majd el. A divatújságírás is izgalmas lehet, talán azt is kipróbálnám!

- Miért pont a divattal foglalkozol ilyen behatóan?
Ez az a téma, ami leginkább érdekel, és amiben ki tudok bontakozni.
A divat voltaképpen mindenhol jelen van, nem csak az öltözködésben, tehát elég komplex dolog, és nagyon izgalmas. Engem például a különböző korok ruházkodási szokásai, a színek világa, az enteriőr és a divatpszichológia is foglalkoztat.

- Vannak más dolgok is az életedben, amelyek legalább ilyen fontosak?
Természetesen. :) Lehet, hogy klisének hangzik, de a családom és a barátaim a legfontosabbak az életemben, és a velük eltöltött idő. Persze vannak más hobbijaim is a divat mellett, szeretek sportolni, olvasni, utazni, és mindennél jobban imádom a finom ételeket, haha!

- Mit adott neked a blog és mit vesz el az életedből?
Rengeteg új embert ismerhettem meg a blogom által, sok helyre, eseményre eljutottam, alakult a stílusom... Az angol tudásomra is jó hatással van, mivel így rengeteget gyakorlom a nyelvet.
Viszont nagyon sok időt igényel, talán ez az egyetlen negatívum.

- Van akinek a stílusát figyeled és másolod az ötleteit?
Vannak hírességek (pl Emma Watson, Dakota Fanning, Emmy Rossum), bloggerek (pl Zoe Suen, Tavi Gevinson, Nicole Warne) és ismerőseim is, akiknek a stílusa sokszor inspirál. Nem mondanám kifejezetten, hogy "másolom" őket, inkább, ha megtetszik valami, amit viselnek, vagy ahogyan viselik, megpróbálom "beleépíteni" az öltözködésembe.

- Mit csinálsz legszívesebben, amikor nem blogolsz?
Többnyire a barátaimmal vagyok, pihenek, sorozatot nézek, olvasok, rajzolok, tervezgetek.

- Milyen tanácsot adnál azoknak, akik most indítják a blogjukat?
Kitartás! Az a legfontosabb. Hatalmas szerencse kell ahhoz, hogy valakinek egyből felkapott legyen a blogja, ahogy elindítja. Én már több, mint 4 éve írom az enyémet, és még mindig van hova fejlődnöm... 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: hír trend divat interjú