Ez a weboldal a felhasználói élményt javító cookiekat használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. További információ: /adatvedelmi_nyilatkozat_3

Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Blogger interjú: L&L Beauty

Ma rendhagyó interjú lesz, hiszen az L&L Beauty blogot nem egy, hanem két leányzó írja. Így a válaszokat is közösen igyekeztek nekem megírni. Az együttműködés mindig izgalmas téma, különösen ha ilyen kreatív területről van szó, mint a divat és szépségápolás, illetve az erről szóló blogolás.

Miért kezdtetek blogot írni? Emlékeztek még mi volt az a pillanat, amikor azt mondtátok, hogy csináljuk?

Valójában azért kezdtünk blogot írni, hogy bemutassuk, két különböző stílusú és személyiségű ember is nagyon jól tud érvényesülni egymás mellett. A beauty téma áll hozzánk a legközelebb, ebben találtuk meg a közös hangot, így már nem is volt kétséges, hogy ez lesz a blog témája is. A konkrét pillanat, amikor azt mondtuk, hogy csináljuk, valójában nagyon furcsa volt. Mindketten vágytunk valamire, amiben kiteljesedhet az írás szeretetünk, a divatmániánk. Majdhogynem egyszerre jutottunk arra az ötletre, hogy ne csak olvasgassuk a híresebb beauty blogokat, hanem írjunk mi is egy sajátot. Sajnos a pontos momentumra egyikünk sem emlékszik, de azt biztosra mondhatom, hogy nagyon vicces és furcsa volt. Mindenesetre ennek a pillanatnak köszönhetjük az egész L&L Beautyt! 

Mi az a 4 szó, ami legjobban jellemezi a személyiségeteket?

Lilla: szókimondó, empatikus, őszinte, kalandvágyó
Laura: nyitottság, kreativitás, vidámság, akaraterő

 

Mit csináltok legszívesebben, amikor nem blogot írtok?

Mindenféle lányos és furcsa dolgot. Nagyon szeretünk fotózni a szabadban, ehhez hozzátársul a sétálás (esetleg kutyasétáltatás). Séta közben tudjuk a legjobban megbeszélni az aktuális dolgokat. Szoktunk közösen manikűrözni és filmezni is, de eljárunk az aktuális koncertekre is. 

Mennyire ragaszkodtok egy stílushoz és ezt hogyan választjátok ki?

Úgy gondoljuk, hogy ha valaki megtalálta már a saját stílusát, akkor ahhoz ragaszkodik. Tény, hogy néha jólesik kilépni a komfort zónánkból, kipróbálni valami újat. Ennek ellenére a legtöbbször mi is visszatérünk a saját megszokott stílusunkhoz, hiszen ebben érezzük jól magunkat. Fogalmunk sincs, hogyan választottuk ki a saját stílusunkat. Ez inkább kialakult, mint megválasztódott. Arra az elméletre jutottunk, hogy minden embernek megvan a saját stílusa, kísérletezik, próbálgat míg megtalálja. Ez egy nagyon göröngyös út, de mindenkinek sikerül. 

Van akinek nagyon szeretitek a stílusát?

 Mivel a kettőnk stílusa is nagyon különböző, így nem igazán van olyan ember, akinek a stílusát ugyanannyira szeretnénk. Egy közös kedvencünk van, ő pedig a Le Happy bloggere, Lua. 

Személy szerint én (Laura) kedvelem Life of PeaM Mimi stílusát is, imádom a változatosságot, és a rengeteg színt amit használ. Aktív követője vagyok a blogjának is. :) 

Honnan lehet manapság a legtöbb inspirációt meríteni?

Inspirálódni manapság már rengeteg helyről tudunk. Vannak direkt erre a célra készült alkalmazások, ezek közül kiemelnénk hármat: pinterest, instagram és tumblr. Mindketten használjuk őket, szinte a legjobbak, ha az ember egy adott témában ötleteket gyűjt. Az alkalmazások mellett még számos dolog inspirálhat. Legyen például egy séta a természetben, egy jó könyv vagy vers, vagy esetleg egy olyan ember, aki inspiráló társaság. Egy kis kreativitással bármi lehet inspiráló!

Van kedvenc ásványotok?

Rengeteg kedvenc ásványunk van! Talán a kettőnk közös kedvence a hegyikristály. Lilla kedveli az ametisztet és az ónixot is. Én pedig főként a rózsakvarcért és a fluoritért rajongok, de a türkinit is nagy kedvencem lett. 

Tartalomhoz tartozó címkék: hír divat ásványok interjú