Ez a weboldal a felhasználói élményt javító cookiekat használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. További információ: /adatvedelmi_nyilatkozat_3

Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Blogger interjú: Sarah Bright, azaz Brigi

Sarah Bright, azaz Brigi az első között volt, aki jelentkezett a Hónap bloggere felhívásunkra. Nagyon tetszett a keresetlen stílusa, ahogy hordható, hétköznapi ruhákat mutat be. A zenzero ékszerekkel készült fotói is beleillenek ebbe a sorba, miközben tökéletesen megragadta azt a hangulatot, amit az ékszerek sugallnak. Az meg külön tetszett, hogy valaki arra is veszi a fáradtságot, hogy a körömlakkját és annak mintázatát is az ékszerekkhez illővé varázsolja! 

 

Van kedvenc ásványod?

A kedvenc ásványom talán az ónix és a rózsakvarc. Előbbi olyan rejtélyes és hívogató, a másodikhoz pedig kis kori emlékek kötődnek.

Hordasz kristályokat? Ha igen, mit vársz tőlük?

Igazából, mikor kicsi voltam, a mamám vett nekem mindig kristályos nyakláncokat, amiket mai napig őrzök és ezek nagyon kedvesek számomra. Az idő múlásával valahogy eltűntek a környezetemből az ásványok és eszembe sem jutottak, egészen fél évvel ez előttig. Valahogy újra bekerültek a köztudatba, és ennek nagyon örülök, mert eszembe juttatták őket. Várni nem nagyon várok tőlük semmit, szerintem nagyon szépek és különlegesek, hiszen szinte mindegyik máshogy néz ki. Talán boldogabbá teszi a viselőjét, legalábbis engem biztosan!

Miért pont a divattal foglalkozol a blogodon?

Azért a divattal foglalkozom, mert már ha csak a ruhákra gondolok, boldogabb vagyok. Egyszerűen ez tesz boldoggá, erről tudok olyan véleményt írni, ami talán érdekel is másokat és ez az amit teljes szívemből imádok.

Vannak más dolgok is az életedben, amelyek legalább ilyen fontosak?

Sok fontos dolog van még az életemben igen. A barátaim és a családom szinte a legfontosabb, ezután jön a tanulás, amit szintén mérvadónak találok, főleg ha beszeretném biztosítani a jövőmet. De ha csak a hobbijaimat nézzük, a fotózást tudnám kiemelni. Imádok elragadni olyan pillanatokat, amiket már talán soha többé nem látok.

Mit adott neked a blog és mit vesz el az életedből?

A blogom megannyi tapasztalattal látott el, s igazán közvetlenné tett. Sokkal pozitívabban állok dolgokhoz, és örülök a legapróbb dolgoknak is, mint amikor látom, hogy valaki kommentelt vagy netán feliratkozott. Nem igazán nehezíti meg az életemet, különben nem csinálnám. Egyetlen egy dologra nincs időm mióta vezetem az oldalt, ez pedig az olvasás.

Mit csinálsz legszívesebben, amikor nem blogolsz?

Mint említettem, a fotózás is a szívem a csücske, de nagyon sok időt töltök a barátaimmal is és a szüleimmel is. Minden percét élvezem a szabadidőmnek, s mikor azon kapom magam, hogy unatkozom rögtön elkezdek nézni valami filmet vagy sorozatot, tehát sohasem vesztegetem el az időmet, akármilyen könnyű is lenne.

Van akinek a stílusát figyeled és másolod az ötleteit?

Másolásnak nem nevezném, de sok blogot követek akiknek az ötleteiből ihletet merítek. Sok barátnőm segít nekem a blog kialakításában, témájában és abban is, hogy miről írjak, ha esetleg nincs ihletem. Egyetlen egy lány van akiről inkább példát veszek, mintsem másolnám Őt. 

Milyen tanácsot adnál azoknak, akik most indítják a blogjukat?

Legfőképpen azt, hogy ne úgy vágjanak bele úgy, hogy majd csak lesz valami vagy, hogy úú legyen minél több oldal megjelenítésem és több feliratkozóm! Hanem azért, mert szívüket-lelküket beleadják és őszintén csinálják, azért mert jól esik nekik és ez teszi őket boldoggá. És ha esetleg valami akadályba ütköznek, ne restelljenek segítséget kérni. És a legfontosabb, hogy SOHA ne adják fel! 

Hogyan képzeled el a saját jövődet?

A jövőmet még nem igazán látom kirajzolódva magam előtt. Középiskolásként még csak nagyon csekély elképzeléseim vannak, de már kezdek az írás és a fotózás fele orientálódni. Az életemet nem igazán szeretem előre tervezni, mert bármi történhet, ami mindent felboríthat, de mindenképpen úgy tervezem, hogy azt csinálom amit jónak látok. Sokat foglalkozom a barátaimmal és a családommal, építem a karrierem és a párkapcsolatomat (vagyis remélhetőleg addigra már lesz egy biztos pont az életemben).