Ez a weboldal a felhasználói élményt javító cookiekat használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. További információ: /adatvedelmi_nyilatkozat_3

Termékek Menü
Csakra karkötő - howlit 8 mm

Csakra karkötő - howlit 8 mm

Ár:
2.490 Ft
Elérhetőség: Szállítás alatt
Cikkszám: KA0135hw8

Ahogy a csakrák kapcsolódnak egymáshoz, úgy fűztük egymás mellé az egyes csakrákat jelképező gyöngyöket, hogy egy szimbolikus jelentésű karkötő jöjjön létre. Minden karkötőben van egy domináns ásvány is, a howlit amely körülöleli a csuklódat. A hét csakrát ezúttal festett jáde gyöngyök jelképezik. 

Rugalmas damilra fűzve, így kényelmesen hordhatós és vehető fel-le. 

Ha szeretnél többet megtudni arról, hogy mit jelent a csakra kifejezés és hogyan kapcsolódik a kristályokhoz, illetve, hogy miért szimbolizálja ez a hét kő és hét szín a mindenki által vágyott egyensúlyt, akkor olvasd el blogbejegyzésünket: http://www.zenzero.hu/blog/csakrak_es_kristalyok_102

 

Ha esetleg nem megfelelő számodra a karkötő feltüntetett mérete, kérlek jelezd és megpróbálunk kisebbet vagy nagyobbat készíteni számodra. 

A karkötő elkészítéséhez ásványgyöngyöket használtunk, ezek mérete nem mindig pontosan egyezik a megadott átmérővel, hiszen természetes anyagról van szó, amely nem mindig ugyanúgy viselkedik csiszolás során. 

A karkötő hossza 19 cm
A gyöngyök átmérője 8 mm
Rugalmas damilra fűzve
Alapanyag ezüst színű bizsufém ötvözet