Ez a weboldal a felhasználói élményt javító cookiekat használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. További információ: /adatvedelmi_nyilatkozat_3

Termékek Menü

Ezek voltak a februári újdonságok

Ezek voltak a februári újdonságok

Mi érkezett a zenzero.hu webshopba februárban?

Jó hosszú lesz a lista, készíts be egy forró teát az olvasgatáshoz és van videó is!

Az történt, hogy annyira, de annyira várom a tavasz és a jó időt, hogy már majdnem becsavarodtam. De helyette inkább rengeteg újdonságot találtam ki, ami remélem nektek is tetszeni fog. A két legizgalmasabbat csak a jövő hétre tartogatom. De addig is elmesélném, hogy miféle új csodák és régen várt feltöltések érkeztek.

Ha inkább videón néznéd meg olvasás helyett:

 

 

Újra kaphatóak:

- Obszidián kétcsúcsú medálok – a legeslegnagyobb kedvenc ezidáig. És újra a porondon!

- Ugyanígy érkezett az opalit kétcsúcsokból. Az ellentétek vonzásában tehát: fekete és fehér között választhatsz. (Vagy megrendelheted mind a kettőt is, ha úgy tartja kedved.)

- Újra töltöttük a choker választékot. Újabb 6 különböző csipkés, háromszögdíszes, rézkúppal felpimpelt változat vár rád, ha szereted ezeket a nagyon rövid nyakbavalókat.

- Nagyon remélem, hogy már nincs sok hátra és hamarosan villoghatunk a bőrünkön a tetoválás matricákkal. Csak halkan súgom meg, hogy még mindig extra jóárasítva tudsz náluk rendelni belőlük. Bohém minták, nyilak meg álomfogók, türkíz „karkötők” – minden mi szem-szájnak ingere.

 

És akkor nézzük a vadiúj bohémságokat is:

-  Itt a februári csomag, amelyben most fluorit és hegyikristály csalogat. Ez csak 5 napig, február 23 és 28 között elérhető. 

- Az álomfogó mániával nem tudok leállni. Ezúttal ragasztószalag formájában jelent meg nálunk.

- Készítettem egy csomó pici karkötőt, amelyek igazán kecses kis darabok lettek.

- Ha valami nagyon-nagyon izgalmasra vágysz, akkor a csiszolatlan medálokat ajánlom neked. Csepp és pötty formában is egészen varázslatosak lettek. Ha szabad favoritot kikiáltani, akkor ezek biztosan azok nálam.

 

Remélem találsz magadnak kedvedre valót. Ígérem jövő héten is hasonlóan sok-sok újdonsággal készülök. Most már biztos, hogy mindjárt tavasz lesz! És tavasszal valahogy minden könnyebb és egyszerűbb, ugye?

 

Tartalomhoz tartozó címkék: hír trend