Ez a weboldal a felhasználói élményt javító cookiekat használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. További információ: /adatvedelmi_nyilatkozat_3

Termékek Menü

Fehér, a nyári napok kedvence

Nincs hűsítőbb a kánikulában, mint ha könnyű, fehér színű textilekkel és kiegészítőkkel vesszük körül magunkat. Mutatok néhány ötletet, hogyan tudod a legegyszerűbben megvalósítani:

A libbenő anyagok szinte vonzzák magukhoz a könnyű, letisztult ékszereket is. Itt tényleg érvényesül a kevesebb-több elv, viszont azért mégsem hagyhatjuk ki teljesen a karkötőket, fülbevalókat az öltözékünkből, hiszen ettől lesz úgy igazán teljes az összhatás. 

Válassz egy-egy összeillő darabot, például csupa márványos howlitot, és állítsd össze így a szetted!

Döntsd el, hogy aranyszínre vagy a hidegebb ezüstös árnyalatokra fogod felépíteni, majd ragaszkodj hozzá a táskád és cipőd csatjától a fülbevaló akaszójáig, minden darabon. 

Rengeteg fehér szín közül választhatsz: az áttetsző hegyikristály, az irrizálóan színjátszó opalit vagy a halványan tündöklő szelenit is jó választás lehet, attól függően, hogy épp milyen hangulatban vagy épp. 

A tengert idéző, csillag, hal vagy épp hullámmintás kiegészítők szintén a frissítő, nyári hangulatot erősítik. Természetesen bármikor kiegészítheted a fehér szettjeidet a kék bármely árnyalatával, hiszen nagyon jól illenek egymáshoz. 

Nyáron se feledkezz meg az arcápolásról, hiszen ilyenkor a napsugárzás és strandolás miatt különösen sok külső hatásnak van kitéve a bőrünk. Egy hűsítő hegyikristályos arcmasszázs reggel felpezsdít, este pedig segíthet ellazulni. 

 

Ebben a bejegyzésben pedig további tippeket és ötleteket találsz arra vonatkozólag, hogy hogyan vészeld át a forró nyári napokat és hogyan védd meg az ásványos ékszereidet: www.zenzero.hu/kiegeszitok_forro_nyari_napok_idejere