Ez a weboldal a felhasználói élményt javító cookiekat használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. További információ: /adatvedelmi_nyilatkozat_3

Termékek Menü

Fesztivál, amiről álmodozunk: Coachella

Amerikában picit korábban kezdődik a fesztivál-szezon, mint itthon. Az első, jelentősebb ilyen esemény a californiai Coachella, ami a bohém stílus egyik fellegvára is egyben. 

Érdekes, hogy ez a fesztivál csak 1999-ben indult, de azóta hatalmas mánia alakult ki körülötte. Minden kicsit is bohém lelkületű nőszemély szeretne egyszer majd oda eljutni. Nem feltétlenül csak a zene miatt, bár a rengeteg sok koncert miatt is megérné, hanem csak úgy, a feeling miatt. 

Sarah Loven, az egyik kedvenc fotósom az Instagramján mutatta meg, hogy milyen ez a fesztivál éjjel és nappal, illetve, hogyan viseli ő ezekben a napokban jellemzően eklektikus stílusát. 

Mihalik Enikő inkább egyszerűre vette a figurát, megmutatva, hogy itt nem ő, hanem az átélt élmények a fontosak számára. Kép innen

Emma Watson stílusa is ikonikus. Hihetetlen, hogy még egy ilyen laza, bohém környezetben is ilyen stílusosan tud megjelenni. Másolni való!

A Coachella egyébként annyira népszerű már, hogy a H&M is külön kollekcióval jött ki ilyen néven, illetve támogatóként is jelen van az eseményen. A kollekció egyébként nem is rossz, sőt egészen szuper, hogy ezt a bohókás stílust itt, Magyarországon is elérhetővé teszi nekünk egy nagy divatház. 

A Free People beszámolóját nézegetve az átlagember úgy gondolja, hogy itt a mindent mindennel elv érvényesül. Nekem kicsit túlzás néha, ahogy a mintákat, színeket, illetve a rengeteg kiegészítőt összemixelik, de lelkük rajta. Végülis kikerekedik az egészből egy tulajdonképpen egységes stílus. Más kérdés, hogy utcára nem feltétlenül vennénk fel, de fesztiválokra vállalható. 

Te hordanál ennyire eklektikus öltözékeket? Esetleg a mindennapokra is bevállalod? Írd meg Facebook oldalunkon, kommentben!

Tartalomhoz tartozó címkék: hír trend divat színek