Ez a weboldal a felhasználói élményt javító cookiekat használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. További információ: /adatvedelmi_nyilatkozat_3

Termékek Menü

Geometrikus kollekció - újdonság

Egy új vonallal jelentkezik februárban a zenzero.hu bohémságok! Ezentúl a geometria kedvelőinek kedvezünk a háromszögekkel, trapézokkal, körökkel, hengerekkel és hasábokkal. Nem kell persze megijedni ezektől a szavaktól, hiszen egytől egyig letisztult, jópofa ékszereket jelentenek. 

 

Személyes kedvencként hadd vegyük előre a howlit hengert. Talán ez a legegyszerűbb, legtisztább ékszerünk, mégis egészen varázslatosan szép lett. Egyrészről csipkés, bő fehér ruhákhoz minden további nélkül el tudjuk képzelni, másrészt egy sima fekete garbó is méltó háttere lehet ennek a darabnak. 

Hasonló, ám kétsoros és kisebb hengert tartalmazó bizsu lett szodalittal is, ez farmeringhez egyszerűen tökéletes lesz. 

 

A howlit, mint kő egyébként is vissza-visszatérő elem ebben a tavaszváró időszakban. Nagyon szeretjük ezt a márványos, fehér alapon szürke erezetű követ, amely letisztultságával nyugalomra, megnyugvásra késztet. 

 

A howlit azért is kiváló kő, mert az egyik legjobban színezhető ásvány! Tökéletesen felszívja a festéket és utána nem ereszti a színét. Így az élénk színű darabok kedvelői is megtalálhatják kedvencüket. Ezúttal feketére, illetve türkízes színűre festették. Ez utóbbi már saját névvel is büszkélkedhet: ez a türkinit. Nagyon jól mutat kör és háromszög alakúra vágva is. 

 

A hasáb, mint alapforma szintén nem maradhatott ki a körképünkből. Valójában a kövekből talán ez a legszerűbben kivágható mértani alakzat, természetesen a nyers formák meghagyása után. Ez a kollekció azonban sokkal inkább arról szól, hogy a köveket szépen formába öntjük - megzabolázzuk. Rózsakvarc és szodalit változatban is kapható. 

 

Kíváncsi vagyok, neked melyik a kedvenced!