Ez a weboldal a felhasználói élményt javító cookiekat használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. További információ: /adatvedelmi_nyilatkozat_3

Menü

Gua Sha rózsakvarc arcmasszírozó - szépséghibás

Elérhetőség: Szállítás alatt
Cikkszám: D00208grksz

Leírás és Paraméterek

Rózsakvarc rollerek, amelyek teljesen jó állapotban vannak, csak épp a kő nem olyan szép. Ez tényleg azt jelenti, hogy tökéletesen használhatóak, sima a felületük, de a kő maga foltos, zárványos, nem egyszínű.

Mindenki ismeri azt a nőt, aki kívül-belül gyönyörű, mindig kedves és mindig van egy mosolya számodra. Ha szeretnéd meglepni egy igazán különleges ajándékkal, a legjobb helyen jársz. Természetesen magadat is meglepheted egy ilyen szépségeszközzel. 

A GUA SHA lapocskákat már évszázadok óta használják a Távol-Keleten, és mostanában nálunk is egyre divatosabb lett. Használata fokozza a vérkeringést és felénkíti a nyirokkeringést, ez által jót tesz a fáradt bőrnek. 

Ez a változat, a rózsakvarc kőből faragott masszázseszköz segítségével átmasszírozhatjuk a mindennapos stresszben megfáradt bőrünket. A gyengéd, lekerekített formának köszönhetően könnyedén kézre áll és finoman simítja ki a morcos ráncokat az arcunkról. 

A RÓZSAKVARC ásványról úgy tartja a hagyomány, hogy erősíti a szeretet, akár kifelé, akár önmagunk felé irányul. Ha rózsakvarcot használsz mindennapi szépségápolási rutinodban, ömagad felé is kifejezed, hogy szereted önmagad. Amikor az arcápolással foglalatoskodsz, gondoskodsz a saját igényeidről és megadod azt az időt, amire szükséged van a lecsendesüléshez, megnyugváshoz. 

Miért ajánlom szívből az ásványból faragott arcmasszírozó eszközöket?

Frissítenek: A kövek mindig egy picit hidegebbek lesznek, mint a szoba hőmérséklete és ettől rendkívül frissítő érzés, amikor a bőrünkhöz érnek. A hűvös érintés frissítő hatással van a bőrre, ugyanakkor stimulálja azt, mint egy hideg vizes zuhany. Ha szeretnénk, hogy még frissítőbb legyen a hatás, 1-2 órára tegyük hűtőbe (de semmiképpen se fagyasztóba) az eszközt.

Kényeztetnek: A gyengéd, lekerekített formának köszönhetően könnyedén kézre áll és könnyű használni. Az ásvány finom csiszolt felülete gyengéden siklik a bőr felületén.

Nyugtatnak és jó érzéssel töltenek fel: A szokásos arcápolási rutinba iktatott arcmasszázs jótékony hatása elősorban abból adódik, hogy az ismétlődő, lassú, figyelemmel végzett mozdulatok csökkentik a stresszt, megnyugtatnak.

Felturbózzák a nyirokkeringést: A belülről kifelé történő masszírozó mozdulatoknak köszönhetően az arc apró nyirok- és véredényei megtelnek élettel. Rendszeres használata segíthet az apró ráncok elsimításában is.

Ráadásul: Csodaszépek!

A rózsakvarc halvány rózsaszín árnyalatáról kapta a nevét. A kvarc ásvány nem mindig tökéletesen egynemű, egyszínű. A természetes alapanyagnál előfordul, hogy csíkos, foltos lesz a kő, illetve zárványok is előfordulhatnak benne. A csiszolás által felülete teljesen sima, ám belül sokszor megfigyelhető és megcsodálható a kő szerkezete, erezete is. 

Figyelem! Az arcmasszírozó görgőt semmiképpen se tegye fagyasztóba vagy sütőbe/mikrohullámú sütőbe!

Használata:

Első használat előtt alaposan tisztítsa meg!

Ne használjon erős oldószereket vagy dörzsölő anyagokat!

Tárolás előtt mindig törölje teljesen szárazra és távolítsa el a rá került kozmetikai szereket, amelyek károsíthatják a követ.

A legjobb, ha csak a tiszta követ használja masszírozásra.

A masszírozást az arc közepétől kifelé haladva végezze!

A masszírozó mérete 7x5 cm

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!