Ez a weboldal a felhasználói élményt javító cookiekat használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. További információ: /adatvedelmi_nyilatkozat_3

Termékek Menü

Hegyikristály meditáció

Jó lenne egy kis plusz energia így december elején? Sötében felkelni, sötétedés után hazaérni és az a rengeteg elintéznivaló...

Van egy ötletem, amivel egy kis energiát meríthetsz a mindennapokban is. Válassz olyan napot, amikor egy kicsit süt a nap. Ha nagyon sötét van és felhős, akkor azt javaslom, várj egy-két napot (és igyál egy még egy kávét :)

A hegyikristályt helyezd a tenyeredbe és tartsd a nap felé! Ne nézz a napba!!! Egyszerűen csak figyeld, ahogy a kristály megtöri a fényt és ahogyan szétszórja maga körül. Nem nyeli el, hanem megsokszorozza, felerősíti, sőt néha meg is szinesíti. 

Lehet, hogy erre te is képes vagy? 

Nem kell feltétlenül mindig mindent megragadni, megtartani. A dolgokat, különösen az energiát engedd áramolni! Minél inkább ellazulsz, annál könnyebben el tudod engedni a dolgokat. És rájössz, hogy mennyivel könnyebb átengedni, mint cipelni a terheket. 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: hír színek ásványok