Ez a weboldal a felhasználói élményt javító cookiekat használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. További információ: /adatvedelmi_nyilatkozat_3

Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Heti ajánlat 2017.09.18.

Te könnyen döntesz? Pontosan tudod, hogy melyik a kedvenc kristályod és le se lehet szedni a nyakadból? Vagy jellemzőbb rád, hogy mindig másra vágysz, minden reggel más hangulattal kelsz, minden ruhádhoz más követ viselnél? 

Nos, mi levesszük a válladról a döntés terhét. Összeállítottunk neked egy csomagot kedvenc kristálymedáljainkból, és verhetetlen áron édesítettük meg a döntésedet.

A végeredmény? 

3 kedvenc kristályunkból csiszolt medálok. A medálokat izgalmas módon, mindkét végén hegyesre csiszolták. 6 oldalas, inga alakú. Vége a ceruzára is emlékeztet. Különleges akasztója tovább fokozza a medál különlegességét. 

A csomag tartalma:

3 kristálymedál: hegyikristály, howlit és opalitüveg - 3 x 1490 forint értékben

A csomag összértéke 4470 forint, amely most a tiéd lehet 2250 forintért.  

 

A csomagokból mindössze 15 darab áll rendelkezésre. Nem a sürgetés miatt mondom, de ezt a levelet pár ezren fogják megkapni, nem szeretném, ha lemaradnál róla. ;) Szóval, ha szeretnéd, akkor akár már ma - egy nappal korábban - le tudsz csapni rá. Katt ide: https://www.zenzero.hu/3_kristalymedal_csomag645

Tartalomhoz tartozó címkék: akció