Ez a weboldal a felhasználói élményt javító cookiekat használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. További információ: /adatvedelmi_nyilatkozat_3

Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Hogyan viseljük az ősz divatszínét, a bordót?

2013. 09. 30. 10:05:36

Kétségtelen, hogy az idén a legtöbb kirakatot bordó színű ruhák borították el. Ha eddig nem szeretted ezt a királyi árnyalatot, ezután biztos, hogy hordani fogod!

A bordó meglepő módon egész sok más színnel jól kijön. Kicsit szokni kell egyik-másik kombinációt, de ezúttal is bátraké a szerencse. 

 

NAPKÖZBEN:

Kényelmes ruhadarabokhoz is választhatom a nemes borok aromáját, a testes bikavért vagy éppen egy könnyű kadarkát. Ahhoz, hogy ne úgy nézzek ki, mint Piroska, aki éppen most indult el nagymamájához, érdemes tompítani a hatást. Erre pedig a legalkalmasabb a meleg bézs, világosbarna, piszkosfehér. Jó vastag, puha anyagokkal, lágyan kényeztetve magam a textilekkel.

Ha az izgalmat keresem, akkor egy csipetnyi pinkkel fűszerezem, akár csíkok formájában a bordót. A természet inspirálta outfit-hez pedig némi tompa zölddel párosítom.

A kiegészítők közül az óriás táskákat, szatyrokat részesítem előnyben, hiszen mindig rengeteg cuccot cipelek magammal. Jól jön egy kényelmes papucscipő is, ha egész nap rohangálni kell a városban.

A legkényelmesebb öltözékhez is kell azonban valami apróság, amitől összeáll a kép. Ezúttal ezt a pici csillogással díszített bőr karkötőt választottam.

ESTE:

Ha buliba vagy csak egy jobb étterembe készülünk, imádok szoknyát húzni. Az egybe ruhák, főleg ha jól szabottak, a legkényelmesebb megoldást jelentik. Egyrészt nem kell küzdeni a kombinációk kitalálásával, másrészt az alakom kisebb-nagyobb kilengéseit is jólesően palástolják.

Az esti választás automatikusan a fekete lenne, de én ezúttal inkább a grafitszürke mellett tenném le voksomat. Sokkal elegánsabb, kifinomultabb és mégsem szokványos megoldás. Ugyanúgy, mint a csinos bokacsizma választása a tűsarkú helyett. Így már könnyedén áttáncolom akár az egész éjszakát.

A karkötő pedig ezúttal is elkísér. 

Tartalomhoz tartozó címkék: hír trend divat színek