Ez a weboldal a felhasználói élményt javító cookiekat használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. További információ: /adatvedelmi_nyilatkozat_3

Termékek Menü

Holdfázisok minikollekció

Nem titkolom, a két kedvenc kövem a fehér howlit és a zöldes amazonit. A szürkével erezett howlitot egész nyáron, szinte minden nap viselem. Engem megnyugtat és derűvel tölt fel. Az amazonitban pedig azt szeretem, hogy mennyire változatos. Nagyon ritka az egyneműen zöld darab, sokkal inkább a halvány, természetes árnyalatok egyvelege ez az ásvány. 

Ahogy nézegettem ezeket a gyöngyöket, egyre inkább az az érzésem támadt, mintha a távoli, elérhetetlen és mindig más arcát mutató holdat fürkészném. Ugyanúgy a természet alkotta ezeket a köveket is, bár az ember hozzáértése is kellett ahhoz, hogy kerekded, matt felületű gyöngyökké formálódjanak. 

A minikollekcióba készültek nyakláncok, fülbevalók és karkötők is. Mind könnyed, laza stílusban, hogy minden nap veled lehessenek.

Úgy érzem, a Hold mibenlétét, változatosságát leginkább ezzel a nyaklánccal sikerült megragadni: a sötétbe burkolódzó, magába forduló nőtől a kiviruló, kiteljesedő, kivilágosodó szépségig járja végig az utat ez a négy egymás mellé helyezett kődarab. 

Tartalomhoz tartozó címkék: hír trend színek ásványok