Ez a weboldal a felhasználói élményt javító cookiekat használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. További információ: /adatvedelmi_nyilatkozat_3

Termékek Menü

Howlit ékszerek, bizsuk

Hófehér vagy elefántcsont színű, szürkés erezettel. Könnyű felismerni és könnyű megszeretni a howlitot. Sokszor márványként is emlegetik, valójában egy szilikát ásványról van szó.

Egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy nagyon jól magába szívja a festékanyagokat, ezért sokszor használják türkíz színűre festve. Sokan ezt tévesen valódi türkíznek hívják, de a kékes zöldre festett howlitnak már saját neve is van: türkinit. E mellett akár piros, rózsaszín, de tulajdonképpen bármilyen árnyalatra színezve is találkozhatunk vele.

Alapvetően a nyugalom kövének tartják, amely segít megőrizni a józanságot a kiélezett helyzetekben, olyan esetekben, amikor nagy feszültség közepette szeretnénk elérni valamit. A türelem és a nyugodt alvás elősegítője lehet, tehát érdemes akár az éjjeliszekrényen tartani, akár mindennap hordani karkötő formájában.  

Tartalomhoz tartozó címkék: címkék