Ez a weboldal a felhasználói élményt javító cookiekat használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. További információ: /adatvedelmi_nyilatkozat_3

Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Így készíts praktikus gyűrűtartót pillanatok alatt!

Neked is a fiókokba dobálva várakoznak jobb sorsra a gyűrűid? Bosszankodtál már a miatt, hogy lepattant a kő, mert nem volt megfelelően tárolva az ékszer?

Most mutatok neked egy 5 perc alatt elkészíthető gyűrűtartót, amely megóvja az érzékeny szépségeket. További nagy előnye, hogy ha ebbe a tárolóba teszed a gyűrűidet, ezentúl átlátható lesz számodra is a kincsgyűjtemény. Gondolj csak bele, nem kell reggelente álmosan kotorászni, hanem csak kiemeled a tartóból az aktuális kedvencedet!

1. A szükséges eszközök:

Egy lapos doboz: lehet bonbonos papírdoboz, vagy akár egy szép fadoboz is. 

Kb. 1,5 méternyi, 20 cm széles filcanyag. Én fehéret használtam, de például feketén is nagyon jól mutatnának kedvenc köves gyűrűim. :) Az, hogy pontosan mennyi filcre van szükséged, elsősorban a dobozod méretétől függ. 

Olló. Ha tartósabb eredményre vágysz, akkor pillanatragasztó sem árt. 

2. Előkészület: A filcet vágd olyan szélesre, amilyen a doboz. Ezt a hosszú csíkot vágd fel 20 centis darabokra. 

3. A filcdarabokat szorosan tekerd fel és egymás mellé fektesd a dobozba - jó szorosan. A gondolod, akkor egyesével ragaszd a helyükre a tekercseket. 

4. Helyezd a gyűrűket a "lyukakba". És voilá: készen vagyunk!