Ez a weboldal a felhasználói élményt javító cookiekat használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. További információ: /adatvedelmi_nyilatkozat_3

Termékek Menü

Így viselitek TI a zenzero bohémságokat

Nézegeted a webshopot, de nem tudod, hogy fog rajtad állni a kiválasztott darab? Kíváncsi vagy milyen élőben is egy nyaklánc vagy gyűrű? Nem tudsz eljönni a budapesti vásárokba?

Bátor rendelőink időről időre rengeteg fotóval árasztanak el minket, ezekből szemezgettem most néhányat. Valahogy szinte kizárólag hegyikristályos képek jöttek most velem szembe, de talán nem bánjátok. 

Emma blogját és stílusát már csodálom egy ideje. Szemtelenül fiatal és rendkívüli magabiztossággal nyúl a ruhadarabokhoz. Minden szettje telitalálat. Csak tudnám, hogy csinálja :) 

Éppen ezért nagyon megörültem, amikor megláttam, hogy két blogbejegyzésében is viseli a zenzero hegyiristály medálokat. Egyszer egy csíkos felsővel, egyszer pedig a duplán szemes ruhával

 

A Masni szerkesztője, Eszter-Virág az Instagrammon osztotta meg, hogy áll neki a hegyikristály medál és gyűrű :)

Enikő is az Instagramon mutatta meg a nagyérdeműnek új kedvencét, ami - lehet találgatni - szintén a hegyikristály. 

Ezzel a nyaklánccal pedig a repülőtéren futottam össze, sőt, ugyanazon a gépen utaztunk, mint új tulajdonosa. Nagyon kicsi a világ!!!

És íme, még egy boldog tulajdonos. Ugye, hogy mintáshoz is lehet hordani ezeket a medálokat? 

A Papírmadár bloggere pedig azt mesélte el, hogy hogyan juttattam el hozzá a fülbevalóit, amit azóta is szívesen hord. 

Persze nem csak hegyikristályból áll a világ, kaptunk lapis lazuli köves nyakláncról is képet. 

Niki nem ékszereiről, hanem az új, madárkás ékszertartó állványáról küldött fotókat. Az új fésülködőasztalhoz igazán passzol a szerezemény. 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: hír divat ásványok