Ez a weboldal a felhasználói élményt javító cookiekat használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. További információ: /adatvedelmi_nyilatkozat_3

Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Ilyen volt a zenzero.hu 2014-es éve

2014 volt a zenzero.hu első teljes éve, sok-sok eseménnyel, váratlan fordulattal és rengeteg bohémsággal. Összeszedtem, hogy szerintem mi volt a legfontosabb ebben az évben:

Az ásványok, kristályok, kövek

Ebben az évben végérvényesen szerelembe estem a kőzetekkel. Most már a bohémságok 90 százaléka természetes eredetű, ásványból, kőzetből készül. Az örök kedvenc hegyikristály mellé egyelőre nem tud egyetlen más kristály sem felzárkódzni, de nagyon szerettétek többek között a rózsakvarcot és ametisztet, az ónixot és lapis lazulit, a türkízt és türkinitet, a színes jáspisokat és természetesen a mindenféle árnyalatban pompázó achátokat is. 

 

A webshop

Egyre merészebben rendeltek és egyre izgalmasabb csomagokat állítatok össze magatoknak. Az idén kicsivel több, mint 200 csomagot indítottunk útnak szerte az országban. Remélem mindenki elégedett a választásával. Én imádtam a csomagok összeállításának minden pillanatát!

Azoktól szeretnék itt is elnézést kérni, akiket a PickPack pontosoknak nem sikerült elsőre megfelelően kiszolgálni :( Sajnos ilyen is előfordul. 

 

A vásárok

Ha a csomagolás jó móka, akkor a vásárokban találkozni veletek - egyszerűen fantasztikus! Minden hónapban szorgalmasan mentem a DIP Design Passage-ra, ti pedig újra és újra meglátogattatok. Szuper volt személyesen megismerkedni veletek és beszélgetni pár szót. 

A vásárok további csodás oldala, hogy rengeteg külföldi is zenzero bohémságot vitt így haza Magyarországról. Pakisztántól Iránig, Ausztráliától Amerikáig mindenhová jutott ékszer. Az utolsó decemberi vásáron pedig egy pici karibi sziget, Saint Martin lakója is megállt az asztalomnál és hazavitt egy apró hegyikristályt, amit a Mátrában bányásztak. 

 

A boltok

Nagy öröm volt, hogy több bolt is megkeresett, hogy forgalmaznának zenzero.hu bohémságokat. Én pedig nem álltam ellent. Itt tudtok minden nap ásványos ékszereket próbálgatni, nézegetni: Emily Kincsesboltja Budapest 1061. Király utca 38., Miss Arty 5 érzék boltja, VI. kerület, Bajcsy Zsilinszky út 45., Hold boltkórosoknak 2510 Dorog, Mária utca 31/C 

 

A Facebook

Mostanra már 2500 rajongó rajong és beszélget és viszi a hírét a zenzero.hu bohémságoknak a Facebookon is. Úgy látom, nagyon szeretitek nézegetni az ásványos fotókat. A fenti színes kép volt a legnagyobb kedvencetek idén. :)

Ami számomra a legnagyobb örömöt jelenti: amikor megmutatjátok nekem, nekünk, ti hogyan viselitek a bohém bizsukat

 

Blogok

Az év arra is lehetőséget adott nekem, hogy sok-sok csodálatos bloggerrel megismerkedjek. Ezek a lányok tökéletes stílusérzékkel készítenek fantasztikus fotókat, amelyeket nem győzök nézegetni. És persze hab a tortán, hogy időről időre a mi ásványos ékszereink is az outfittek részei lesznek. Nézzétek meg Panka, Emma, Chloe, Mimi oldalát és Beáta rajzait mindenképpen!

 

Instagram

Ősszel új játszóteret találtam magamnak. Igazi élvezkedős, kísérletezős terep. Nagyon jól érzem magam benne! Követtek már? Katt ide: http://instagram.com/zenzero.hu/

Tartalomhoz tartozó címkék: hír ásványok