Ez a weboldal a felhasználói élményt javító cookiekat használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. További információ: /adatvedelmi_nyilatkozat_3

Termékek Menü

Ilyen volt a zenzero.hu elmúlt három éve számokban

Három év alatt sok minden történt, megpróbáltam a számok nyelvén összeszedni:

51 különböző ásvány vonult fel a webshop "polcain" + az üveg, a műgyanta, műanyag, különböző fémek. Azt hiszem, tényleg csak a nagyon ritka vagy drága kristályok maradtak ki. Meglepő módon az egész történet nem innen indult, de végül szerencsére nem csak egy "átlagos" bizsu bolt lettünk, hanem ásványmániás, bohém bizsuk rajongói. Nyers kövek még mindig előnyben! 

53 méter magas lenne az a torony, amelyet az egymás csúcsára állított kétcsúcsú medálokból tudnánk építeni. Persze, ha lehetséges lenne ilyesmi. Az elmúlt 3 évben ugyanis ez a forma volt a legnépszerűbb, így 20 különböző kővel volt kapható a webshopban, jelenleg pedig 10 különböző fajta van raktáron. 

215 magyarországi településre jutottak el csomagjaink. A nagyobb városok közül Kecskemétre, a budapesti kerületek közül pedig a 14. kerületbe rendeltétek a legtöbb pakkot. Nagy öröm, hogy például az összes budapesti kerületbe és minden nagyvárosba jutott már a bohémságokból. Rengeteg olyan településnévvel találkoztam, amelyről korábban sohasem hallottam, például nem tudtam, hogy létezik Ádánd, Bögöte, Dudar, Gasztony, Hidegség, Karácsond, Penc vagy Vép. 

730 különböző termék volt eddig feltöltve a webshopba, amelyből jelenleg 192 fajta közül válogathattok. Az elérhető bohémságok nálunk mind egytől egyig raktáron vannak, nem kell rá várnod, futárral akár már másnap ott lehet nálad a rendelés. 

596 darabot küldtünk nektek eddig csak az amulett üvegcséből. 

253 darabbal abszolút csúcstartó a hegyikristály, amelyből minden formában szívesen viseltek, legyen az medál, fülbevaló vagy karkötő. 

581 fotó került fel a szerelmetes Instagramra. 

875 fénykép pedig a Facebook üzenőfalra. Bejegyzés pedig valószínűleg ennél is több. Eddig csak 2 élő videót csináltam, de kezdek ráérezni az ízére. :)

4129 e-mailt váltottam veletek elvileg az elmúlt 3 év alatt, de szerintem ez sokkal-sokkal több és ott vannak még a FB üzenetek, kommentek...

 

Nagyon remélem, hogy ezek a számok a következő években még sok-sokszor megduplázódnak, ha ti is úgy akarjátok :)

Kern Ági

a bohém bizsuk boltjából 

Tartalomhoz tartozó címkék: ásványok