Ez a weboldal a felhasználói élményt javító cookiekat használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. További információ: /adatvedelmi_nyilatkozat_3

Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Instakihívás: kő és köröm

Múlt szeptemberben nagy kedvvel vetettétek bele magatokat az első instakihívásba. Most végre itt az újabb! Köveket és hozzájuk illő körömlakkokat szeretnék kérni tőletek. Ez a téma nálam már hónapok óta a topon van az IG oldalon, nem tudok leszakadni róla és remélem másokat is megihlet. ;)

Ebben a blogbejegyzében is láthatod az általam korábban készített legnépszerűbbeket, de persze teljesen új koncepciókra is nyitott, sőt igencsak kíváncsi vagyok. 

Nemrégen volt egy hasonló feladat a Manicute kihívásban is, illetve egy Lakkozz! Fotózz! Posztolj! játékban is. Inspirációnak sem utolsó végignézegetni a képeket, eszméletlen jó ötletek és megvalósítások születtek. 

A feladat: készíts egy képet április 1-ig, amelyen egy ásványt és egy hozzá passzoló körömlakkot mutatsz meg. Töltsd fel az Instagramra és tageld be rajta az @zenzero.hu-t, hogy észre is vegyük a képed. Használd az #kőésköröm és az #instakihívás hashtageket. 

Nézd meg a többiek fotóit is és próbáld kitalálni, hogy ők melyik követ "zenésítették meg". :)

 

A legjobbakat bemutatjuk itt a zenzero.hu blogon, a Facebookon és persze az Instán is!

Készen állsz a kihívásra?