Ez a weboldal a felhasználói élményt javító cookiekat használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. További információ: /adatvedelmi_nyilatkozat_3

Menü
Ár:
3.690 Ft
Menny.:db

Kambaba jáspis, achát, lepidolit karkötő

Ár:
3.690 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Szállítás alatt
Cikkszám: KA031kal

Leírás és Paraméterek

Nézd egy új nézőpontból a világot a jáspis segítségével! Lásd meg a teljes képet, ne merülj el feleslegesen az apró részletekben!

Ezt a karkötőt alkotó gyöngyöket a jáspis egy különleges fajtájából csiszolták, amely a kambaba nevet viseli.  

Ezoterikus tekintetben úgy tartják, hogy ez a jáspis fajta megnyugvást és nyugalmat hoz az életünk zaklatott időszakaiban. 

Zöldes-fekete mintázata igazán lenyűgöző. Azt mutatja nekünk, hogy erőlködés és feltűnés nélkül is lehet valaki jól öltözött, csinos. 

A halvány lila lepidolitról ezoterikus értelemben úgy tartják, hogy megkönnyíti a lelki terhek elviselését, hatásos a félelmekkel és a haraggal szemben. Javítja önfegyelmünket, aktiválja döntőképességünket. A bőr védő kövének tartják, sokan úgy gondolják, hogy jó hatással van a bőrbetegségek gyógyulására és a kötőszövetek állapotának javítására. 

A sárgás-mustárszínű mézachát pedig a nyugodt, támogató energiát biztosítja a másik két kő mögött, mellett. 

Ha esetleg nem megfelelő számodra a karkötő feltüntetett mérete, kérlek jelezd és megpróbálunk kisebbet vagy nagyobbat készíteni számodra. 

A karkötő elkészítéséhez ásványgyöngyöket használtunk, ezek mérete nem mindig pontosan egyezik a megadott átmérővel, hiszen természetes anyagról van szó, amely nem mindig ugyanúgy viselkedik csiszolás során. 

A karkötő hossza 19 cm
Gyöngyök mérete 8 mm
Alapanyag rugalmas damil

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!