Ez a weboldal a felhasználói élményt javító cookiekat használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. További információ: /adatvedelmi_nyilatkozat_3

Menü
Ár:
6.500 Ft
Menny.:db

Karibi kék aragonit obeliszk

Ár:
6.500 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Szállítás alatt
Cikkszám: D02241

Leírás és Paraméterek

A geomteriai formák szakrális térbe helyezve: a piramisok és obeliszkek évezredek óta az emberiség sokat használt formái. 

Az obeliszk forma a fenti, szakrális világgal való kapcsolódást jelképezi, az egy csúcsba tartó vonalak felfelé irányítják a szándékainkat, energiáinkat. 

A tornyok oldala sokszor szabálytalan, nem teljes, ahogy az ásvány természetes módon kialakult. 

Aragonit ásvány

Színe: A színeződéseket elsősorban a vastartalom okozza. Természetes színei a fehér, sárga, barna, zöld, kék és fekete. A kék, kékesszürke Aragonit természetes színű, áttetsző – átlátszatlan, több golyóban sávos szerkezet is megfigyelhető, sárgásbarna színű részei szintén aragonitok.

Összetétele: Az aragonit egy karbonátásvány, a kalcium-karbonát rombos kristályrendszerű ásványa. Kristályai oszlopok, sokszor tű alakú halmazok; gyakoriak az összenőtt többszörös ikerkristályok. Az aragonit rostosan, gömbösen is megtalálható. Az Aragonit és Kalcit testvér ásványok, szerkezetük és képződésük egy kicsit más.

Kultúrtörténete: Budapesten a Gellérthegyben a Szent-Iván-barlangból egy kutatófúrást mélyítettek 1964-ben, amivel felfedezték az Aragonit-barlangot, melynek falait vastag kéregben borították a kristályok. A barlangot a nagyközönség számára nem nyitották meg.

Feltételezett lelki, szellemi hatásai: Nagyrészt kalciumból áll, ezért úgy tartják róla, hogy elősegíti a kalcium-anyagcserét. Ezt az ásványt úgy tisztelik, hogy a csontozat építését támogatja.

Ezoterikus tekintetben az aragonitról úgy tartják, hogy segít kimondani az igazságot, illetve a gondoskodást, öngondoskodást segíti elő.  

Lelki, ezoterikus síkon úgy tartják, hogy megnyugtat, kiegyensúlyoz, segít helyreállítani az életünkben a harmóniát. Segít összekapcsolódni a Föld enerigáival, földelni az érzéseinket, visszatérni a két lábbal a földön álló állapotba.

 Horoszkóp: Bak

Méretek 6x2x2 cm
Az ár egy darabra vonatkozik

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!