Az oldal a maximális felhasználói élmény elérése érdekében cookie-kat használ. További információ: /adatvedelmi_nyilatkozat_3 Megértettem
Termékek Menü
0

Kedves Télapó, Jézuska és egyéb ajándékozásban érdekelt személyek!!!

Talán hallottál már róla, hogy elég nagy rajongója vagyok a különleges, ásványos ékszereknek. Ha eddig nem tűnt volna fel, talán érdemes megnézned azt a bizonyos fiókomat, tudod, amiből már majdnem kifolynak a cuccaim.

Szóval, arra gondoltam, hogy írok Neked egy kis segítséget, ha már teljesen belezavarodtál az ajándékvadászatba és fogalmad sincs, hogy minek örülnék igazán. És tudod mit, ezek egyike sem drágább a szokásos, unalmas egységcsomagok, amiket a hiperekben lehet gyorsan betenni a kosárba. És ezekkel tényleg boldog lennék.

Az az igazság, hogy a www.zenzero.hu webshopban kábé minden darabot imádok, és szinte bármelyiknek nagyon-nagyon örülnék. Itt, például a különleges ásványékszereket gyűjtötték egybe, innen nyugodtan választhatsz nekem. Persze az alábbi listába felírtam néhány olyan különlegességet, amelyek igazán megdobogtatták a szívemet:

 

Az aurakvarc medálok

Nos, először is itt vannak ezek az aurakvarc medálok! Csillognak, villognak és én oda meg vissza vagyok értük. Bármelyik színárnyalat nagyon jól mutatna a nyakamban, de nekem legeslegeslegjobban a  __________ szín tetszik! Oké, oké, ha esetleg nem akarsz választani a színek között, akkor nyugodtan rendeld meg mindet és majd legalább lesz mit variálnom a rucijaimmal.

 

Kétcsúcsú medálok

Ez a trendi ékszer 27 féle-fajta változatban érhető el a webshopban, és tényleg mindenki EZT hordja, de közülük is nekem ez a legnagyobb kedvencem: ___________ . Mondjuk legalább még egy tucatot meg tudnék jelölni, amelyik még a kedvencem, úgyhogy kérlek ne fogd vissza magad a válogatásnál.

 

Izgalmas formájú ékszerek

Ha a kétcsúcsú medálok azok, amiket mindenki hord mostanában, akkor a háromszög, meg a hosszúkás, meg az organikus formájú ásványok azok, amelyeket viselve kitűnhetek a tömegből. Imádom például a boszorkányos hangulatú „varázspálca” medálokat.

 

Karkötők

Nem tudom észre vetted-e, de az az elvem, hogy karkötőből a több – jobb. Szóval nyugodtan rendelhetsz nekem egy komolyabb mennyiségű karkötőt is. Vannak kézműves egyedi darabok és egyszerűbb, letisztultabb változatok is. A lényeg úgyis annyi, hogy sok legyen.

Igen, pontosan tudom, hogy most arra gondolsz, hogy minek nekem egy újabb cucc, amikor már így is annyi van, hogy azt sem tudom melyiket hova tegyem, de hidd el ezek pont olyan darabok, amelyek nélkül nem élet az élet. Legalábbis az én életem mit sem ér nélkülük. És nehogy azt hidd, hogy idén egy kis csokival meg bögrével kiszúrod a szemem. Eszedbe se jusson! Zenzero bohémságot akarok és kész! Ide kattints a rendeléshez: www.zenzero.hu (És csak szólok, hogy 10 ezer forint felett ingyenes a szállítás!)

Tartalomhoz tartozó címkék: hír trend ásványok