Ez a weboldal a felhasználói élményt javító cookiekat használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. További információ: /adatvedelmi_nyilatkozat_3

Menü

Kern Ágnes: A Balkán ízei, szakácskönyv

Elérhetőség: Szállítás alatt
Cikkszám: KO002

Leírás és Paraméterek

Mit fogsz érezni, ha elolvasod? Legszívesebben csomagolnál és indulnál a horvát tengerpartra töltött tintahalat falatozni, Szerbiába csevapot sütni, Bulgáriába okrát kóstolni. Vagy egyszerűen csak kiszaladsz a konyhádba és megfőzöd életed legjobb muszakáját!

Fülszöveg: Ki az a Nikola bácsi és miért morgolódik, ha az ajvár kerül szóba? Ki az a Veneta és miért lopakodik ki hajnalban, hogy túrót vegyen? Mit rejt a sárga műanyag dobozka, amit egy kisfiú végig szorongatott az osztálykiránduláson?

Kern Ágnes szakácskönyve élvezetes formában mutatja be a Balkán-félsziget népeinek legendákkal, hiedelmekkel és ősi szokásokkal fűszerezett világát. Receptek, ötletek, ízek, illatok és mosolyok. Mert a tűzhely mellett mindig ott áll az ember is, aki megfőzi és aki megeszi az ételeket, amelyek a Balkán ízeit hordozzák.

Feledhetetlen utazások, konyhai kalandok!

A könyv tartalma: 17 novella és 85 recept.

Szakácskönyv
192 oldal, keménytáblás
ISBN 978-963-219-665-7
Kiadás éve 2007.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!