Ez a weboldal a felhasználói élményt javító cookiekat használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. További információ: /adatvedelmi_nyilatkozat_3

Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Készletfeltöltés, 2017 május

Utálunk várni, sem én, sem ti nem szerettek.

Tudom.

Főleg akkor pocsék érzés a várakozás, amikor meglátsz valami szépséget és elönt az érzés, hogy ez neked „kell”. És utána várni heteket, hónapokat? Na, ne!

Rengeteg üzenetet írtatok mostanában, hogy mikor lesz ez vagy az, amit kinéztetek a webshopban, de éppen nem volt készleten. Én pedig mindig a türelmeteket kértem.

Nos, végre megérkezett! Most tényleg minden itt van, ami csak kellhet a legbohémebb nyaradhoz.

 

Nézd meg e legizgalmasabb termékeket a videón is: 

 

Ezzel a mostani készletfeltöltéssel tényleg MINDEN érkezett. Vegyük sorra:

- Kétcsúcsú medálok:

Nálunk van az ország legszélesebb választéka ebből a fajta medálból. Jelenleg 26 különböző fajta között tudtok válogatni ásványból és üvegből, gyakorlatilag minden létező színben.

- Varázspálca medálok:

Sokan szeretik ezt a különleges formát, különösen onixból és kék napkőből. Igazi boszis ékszer ez, itt tudsz választani.

- Háromszög alakú medálok:

Letisztult, tökéletes forma, elegáns kiegészítő – ezek a háromszög alakú szépségek.

- Álomfogós ékszerek:

Ha nyár, akkor fesztiválok. Ha fesztiválok, akkor álomfogós, bohémságos ékszerek – nyakláncok és fülbevalók ásványgyöngyökkel.

- Chokerek:

2017-ben egyszerűen muszáj beszerezni néhány choker nyakláncot. Mi is tudunk mutatni neked párat. És ami még nagyon szuper: tökéletesen kombinálhatók a többi nyakláncunkkal!

- Csakra ékszerek:

Ha valami mélyebb tartalmat is keresel, akkor ajánlom figyelmedbe a csakrákat ásványok formájában szimbolizáló ékszereket. Medálokat és karkötőket egyaránt találsz nálunk.

- Karkötők:

A nagy melegben a legjobb érzés egyébként néhány hűvös követ a csuklódra simítani. A legtöbb karkötőnk csak ásványokból készül, nem tartalmaz fém alkatrészeket és a gumis damilnak köszönhetően rendkívül kényelmesek. Tudom, hogy nagyon nehéz az 50-nél is több fajtából választani, ezért mindig halmozz egymás mellé 2-3 darabot!

- Druzy nyakláncok és fülbevalók:

Bár ezek nem ásványos, hanem műgyantás ékszerek, őrült népszerűségnek örvendenek mostanában. A kedvenc színárnyalat, a sellő fel lett töltve alaposan és jött mellé egy igazi nyári szín is: a türkíz.

- Új kategória: gyűrűk

Sokaknak hiányoztak az ásványos gyűrűk, így most jött is néhány. Nem túl sok, de szinte biztos vagyok benne, hogy így is tudsz választani magadnak új kedvencet.

 

Remélem, hogy tényleg benne volt ebben a készlet feltöltésben minden, amire vágytál. Ha mégis van olyan termék, ami kimaradt – nagyon kérlek írd meg nekem és haladéktalanul intézkedni fogok.

Ha pedig rendelnél, tedd meg bátran. Futárral már másnap ott szokott lenni a csomag. Ez talán még azoknak se túl sok, akik annyira utálnak várni, mint én. 

Tartalomhoz tartozó címkék: hír