Ez a weboldal a felhasználói élményt javító cookiekat használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. További információ: /adatvedelmi_nyilatkozat_3

Termékek Menü

Készletfeltöltés, 2018 június

Tudjuk, hogy már csak néhány apróság hiányzik ahhoz, hogy megalkosd a tökéletes nyaralós szettedet! Vagy éppen ahhoz a bizonyos ruhához keresel kiegészítőt a barátnőd esküvőjére? Esetleg egy fontos randira szeretnél valami csini és magabiztossá tevő karkötőt?

Vegyük sorra, hogy miből válogathatsz:

 - Kétcsúcsú medálok:

Nálunk van az ország legszélesebb választéka ebből a fajta medálból. Jelenleg 28 különböző fajta között tudtok válogatni ásványból és üvegből, gyakorlatilag minden létező színben.

Közülük is a legizgalmasabb most a fémesen csillogó sötétkék napkő. Nézd meg ezt a medált, ami már százak kedvence lett: www.zenzero.hu/napko_kristaly_medal_ceruza_alaku

Ha a nyári forróság ihlette ékszerre van szükséged, akkor neked a hófehér howlitot ajánlom, ami most verhetetlen, 990 forintos áron elérhető itt: www.zenzero.hu/howlit_kristaly_ketcsucs_medal

- Egyedi ásványkombinációk

Rengeteg új, egyedi alkotás született, amelyek csak arra várnak, hogy megédesítsék a nyarad. Ha végig böngészed ezt a kategóriát, találsz szetteket, amelyek egymást kiegészítő darabokról állnak, de persze egy-egy apróságra is lecsaphatsz.

Az idén nagyon nagy kedvencek a pink színű kiegészítők, igazán jól mutatnak a lebarnult bőrön.

Ha van olyan kőpárosítás, amire nagyon vágysz és nem találod a webshopban, vagy nincs készleten, feltétlenül írd meg és igyekszem minél előbb elkészíteni neked.

 

- Karkötők:

A nagy melegben a legjobb érzés egyébként néhány hűvös követ a csuklódra simítani. A legtöbb karkötőnk csak ásványokból készül, nem tartalmaz fém alkatrészeket és a gumis damilnak köszönhetően rendkívül kényelmesek. Tudom, hogy nagyon nehéz az 100-nál is több fajtából választani, ezért mindig halmozz egymás mellé 2-3 darabot!

Ha olyasmit szeretnél, ami a leglegleginkább nyári darab, akkor a türkíz színűek között keresgélj!

 

- Feltűnő fülbevalók

Végre bátran és korlátok nélkül viselheted akár a válladig érő fülbevalókat. Az álomfogó mintásakat, a tollal díszítetteket és úgy általában bármelyiket. Engedd, hogy játszanak a lágy szellőben, végig simítsák a nyakad és kiemeljék az arcod.

 

Remélem, hogy találtál magadnak valami szépet, amivel feldobhatod a nyári ruhatárad. Rendelj bátran, futárral már a feladás másnapján nálad lehet a csomagod és máris viselheted a legújabb kedvenceidet!