Ez a weboldal a felhasználói élményt javító cookiekat használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. További információ: /adatvedelmi_nyilatkozat_3

Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Kristályfánkok kézzel festett selyemszálon

A legszebb árnyalatokban pompázó selyemszálakat színben és hangulatban passzoló kőmedálokkal kombináltam össze. A kézzel festett textileknek egyszerűen nincsen párja: minden egyes festés egyedi és mindig újabb és újabb színeket hoz elő. 

Ezek az ékszerek lehetőséget adnek egyéniséged kihangsúlyozására. Minden szín-kristály kombinációból csak egyetlen, megismételhetetlen darab készül, válaszd a szívedhez legközelebb állót!

A "fánk" alakú medálok igazán nőiesen gömbölydedek. A kövek felületét selymesen simára csiszolták, így fantasztikus érzés viselni, megérinteni, végigsimítani őket. Nyugalmat vagy éppen frissességet sugároznak, amire éppen szükséged van aznap. 

A selyemszálat 1 méteresre hagytuk, így te magadnak beállíthatod, hogy pontosan milyen hosszúságú nyakáncot szeretnél hordani. Ha pedig megvan a kívánt hossz, egyszerűen csak vágd el a zsinórt és csomózd meg a végét. Máris viselheted az új kedvenc nyakláncodat. 

Így néz ki teljes hosszúságában viselve: 

További jó hír fémallergiásoknak! Ezek a nyakékek kizárólag selyem és kristályok felhasználásával készültek, így biztos lehetsz benne, hogy nem fog nálad allergiás reakciót kiváltani, akkor sem, ha a puszta bőrödön viseled. 

< < < < <  < < < < <  < < < < <  < < < < <

Ha tetszett a blogbejegyzés és szeretnél értesülni újdonságainkról, akcióinkról, 

iratkozz fel hírlevelünkre itt az oldalsávban!

Hírlevél olvasóknak az első szállítás ingyenes!

 < < < < <  < < < < <  < < < < <  < < < < <

Tartalomhoz tartozó címkék: hír színek ásványok