Ez a weboldal a felhasználói élményt javító cookiekat használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. További információ: /adatvedelmi_nyilatkozat_3

Termékek Menü

Last minute ajándékok? Itt vannak a határidők:

Last minute ajándékok? Itt vannak a határidők: Mindenkinek kiválasztottad már a tökéletes ajándékot? Még szeretnél néhány apróságot beszerezni, esetleg magadat öltöztetnéd a kristályok ragyogásába? Nálunk még vasárnap estig megteheted!

Mindenkinek kiválasztottad már a tökéletes ajándékot? Még szeretnél néhány apróságot beszerezni, esetleg magadat öltöztetnéd a kristályok ragyogásába? Nálunk még vasárnap estig megteheted!

Személyes átvételre, szállítási díj nélkül 19-én szombaton van lehetőség a DIP Design Passage vásáron, a Király u. 8-10 szám alatt. Természetesen a vásáron nem csak az előre megrendelt csomagokat lehet átvenni, hanem a helyszínen lévő készletből is lehet választani. Ha azonban úgy látod, hogy fogyóban van valamelyik termék a webshopunkban, érdemes rendeléssel lefoglalnod azt. A rendelt termékeket nem kötelező átvenned, sőt akár cserére is lehetőséged lesz a helyszínen. 

Futárszolgálattal, GLS csomagpontra és FoxPost csomagautomatába egyaránt meg fog érkezni a csomagod, ha legkésőbb 2015.12.20-án, vasárnap leadod a rendelésed. 

A PickPack pontok túlterheltsége miatt a 2015. 12. 10. után rendelt csomagok megérkezését már nem tudjuk garantálni. 

Több helyen is felbukkantak időközben a zenzero.hu webáruházban beváltható kuponok is. Ha esetleg még nem találkoztál velük, akkor az alábbi helyeken érdemes szétnézned.

A DIP vásár tervezőinél igénybe vehető kedvezményeket itt találod: 

DECEMBER 19. KUPONOK: http://tinyurl.com/zaf56gv 

 

Nyugodtan készülődős, vidám decemberi napokat kívánok neked: Kern Ági

Tartalomhoz tartozó címkék: hír akció